Mano hobis: Naminio sūrio gamyba - knyga

SIMBOLIS: 980019
EAN: 9788395643170

7,79 €

Pridėti į krepšelį

7,79 EUR/vnt.

SIMBOLIS: 980019
EAN: 9788395643170


APRAŠYMAS

Knyga „Mano hobis: Naminio sūrio gamyba. Patarimai ir receptai”Receptai ir patarimai, su kuriais pasigaminsite skanius naminius sūrius - sūrininkystės pagrindai, praktiniai autorių patarimai ir receptai įvairių rūšių sūriams – minkštiems, puskiečiams ir kietiesiems, taip pat kitiems pieno produktams... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Knyga „Mano hobis: Naminio sūrio gamyba. Patarimai ir receptai”


  • Receptai ir patarimai, su kuriais pasigaminsite skanius naminius sūrius - sūrininkystės pagrindai, praktiniai autorių patarimai ir receptai įvairių rūšių sūriams – minkštiems, puskiečiams ir kietiesiems, taip pat kitiems pieno produktams – jogurtui, sviestui, kefyrui.
  • 38 patikrinti receptai ir nurodyti papildomi gamybos variantai - 176 puslapių, kuriuose knygos autoriai, Artur Nowicki ir Jelyo Todorov, pristato savo sūrininkystės aistros rezultatus, mokydami savarankiškai gaminti skanius sūrius.
  • Vadovas parašytas vaizdingu ir lengvai suprantamu būdu - knyga skatina tiek pradėti sūrininkystės kelionę, tiek tobulėti sūrių kūrimo mene. Galite pradėti nuo gaminių „lengvų ir greitų“, o vėliau pereiti prie tų, kurių gamybos procesui reikia šiek tiek daugiau laiko ir sudėtingesnių veiksmų.
  • Tiesus kelias į geriausių sūrių namines versijas - knyga žingsnis po žingsnio ves jus per žavų sūrių ir pieno pagrindu gaminamų produktų pasaulį. Pateikti receptai leis sėkmingai atkartoti žinomus ir vertinamus sūrius bei atskleisti savo kūrybiškumą.
  • Kiekvienam ir kiekvienoje virtuvėje - receptai pritaikyti namų entuziastų galimybėms ir leidžia sūrininkystės darbus atlikti praktiškai kiekvienoje įprastoje virtuvėje.
  • Tradicija, kūrybiškumas ir praktiškas požiūris - knyga semiasi iš geriausių sūrininkystės tradicijų, ypač lenkiškų ir balkaniškų (ypač bulgariškų), jas – kiek įmanoma – derindama su novatorišku požiūriu į receptūras, pagrįstu paprastais ir lengvai pritaikomais sprendimais.


Naujiena! Puiki knyga visiems sūrių mėgėjams, pristatanti žavų namų sūrininkystės pasaulį. Vadovo autoriai - Jelyo Todorov ir Artur Nowicki - suvienijo jėgas, kad sukurtų išskirtinį vadovą apie naminių sūrių gamybą, taip pat pieno produktų, tokių kaip sviestas, kefyras ar jogurtas. Pasirodo, namų sūrininkystė gali būti įtraukiantis hobis ir mažų virtuvių savininkams, o dalį sūrių pagaminti iš tiesų paprasta ir greita. Daugiau ambicijų turintys entuziastai gali pamėginti kurti sūrius, kuriems reikia daugiau laiko ir sudėtingesnių veiksmų, o kaip atlygis džiugins nuostabūs, brandūs sūriai, kurie sužavės tiek namiškius, tiek svečius prie vaišių stalo.

Bulgariškų ir lenkiškų tradicijų derinys su didele abiejų autorių aistra, žiniomis ir praktiniu požiūriu virto leidiniu, kuriame kiekvienas skanios ir sveikos namų virtuvės mėgėjas ras gausybę naudingų patarimų bei receptų įvairiems sūriams ir giminingiems pieno produktams.

Kiekvienas pateiktas receptas autorių buvo patikrintas ir, kiek įmanoma, tiek supaprastintas, kad namų sąlygomis būtų galima sukurti gaminius, sėkmingai prilygstančius profesionaliose sūrinėse gaminamiems vertinamiems produktams.

Kaip rašo patys autorai - „Sūrininkystė yra ypatinga aistra, kurią abu praktikuojame ir tobuliname. Dėl daugelio bendrų ir individualių sūrininkystės veiklų, vykdytų, viena vertus, specialisto, turinčio didelę profesinę patirtį šioje srityje, kita vertus, entuziasto, besispecializuojančio naminių gaminių kūrime, atsirado metodai ir procedūros, leidžiančios ribotoje namų erdvėje pagaminti daugybę skanių sūrių. (…) Keitėmės pastabomis, idėjomis, tikrinome tradicinius receptus ir eksperimentavome, o kiekvienas pavykęs sūris suteikdavo mums naują, gardų impulsą tolesniam darbui.”

Knyga perteikia pagrindines sūrininkystės žinias paprastai ir lengvai įsisavinamu būdu – pagal autorių sumanymą ji visų pirma nurodo kelią ir parodo galimybes, kuriomis verta pasinaudoti, ypač jei vertinate savarankiškai paruoštų kulinarinių gaminių privalumus ir norite „iš vidaus” pažinti sūrininkystės paslaptis. Šis unikalus leidinys suteikia entuziastams puikų įrankį DIY veikloms, kartu į namų kulinarijos pasaulį įnešdamas originalų, įkvepiantį požiūrį į savo sūrių kūrimo meną – tiek klasikinių, plačiai žinomų, tiek labiau „vietinių“, tačiau vertų platesnio pažinimo. Pieniškų skanumynų kaleidoskopą papildo gardžių „variacijų“ pagal sūrius receptūros, sviesto, kefyro, jogurto receptai… Visa tai pagardinta entuziazmu, būdingu tik tikriems entuziastams ir gurmanams – tokie ir yra šios knygos autoriai.


Į vadovo turinį, be kita ko, įeina šie skyriai:

  • Trumpa sūrių istorija
  • Pienas ir pieno produktai
  • Sudedamosios dalys, naudojamos sūrio gamybos procese
  • Sąvokos ir procesai, susiję su sūrio gamyba
  • Priedai sūriams
  • Nuo pieno iki sūrio
  • Receptai minkštiems sūriams (tarp jų – sūriai ir sūrio skanėstai – greiti ir paprasti, taip pat pelėsiniai sūriai)
  • Receptai puskiečiams ir kietiesiems sūriams
  • Kiti pieno produktai


Karštai raginame skaityti ir pradėti sūrininkystės kelionę. Knyga taip pat puikiai tinka dovanai!


  • ISBN 978-83-956431-7-0
  • 176 puslapių, kreidinis popierius
  • integruotas viršelis su atvartais ir blizgia plėvele
  • formatas: 210x148 mm
  • tekstas su spalvotomis autorinėmis nuotraukomis
  • pirmasis leidimas - 2022 m.
Ilgis
14.7 cm

Plotis
0.8 cm

Aukštis
21 cm

Masė
0.266 kg

Mano hobis: Naminio sūrio gamyba - knyga

Mano hobis: Naminio sūrio gamyba - knyga ['sūriai', ' sūrininkystė', ' naminiai sūriai', ' kefyras', ' jogurtas', ' sviestas', ' naminiai konservai', ' sūrio receptai', ' kaip pasigaminti sūrį', ' naminių sūrių gamyba', ' sūriai mėgėjams', ' minkšti sūriai', ' pusiau kieti ir kieti sūriai', ' pieno produktai', ' sūrininkystės vadovas', ' kulinarinės knygos', ' knyga dovanai']
mėgstamiausi

7,79 €

7,79 EUR/vnt.

Pridėti į krepšelį