Mikrobiologinis sūrio fermentas Strong, 30 ml

SIMBOLIS: 411209
EAN: 5908277715250

6,75 €

Pridėti į krepšelį

225,00 EUR/l

SIMBOLIS: 411209
EAN: 5908277715250


APRAŠYMAS

Ideali namų sūrininkystei -su šiuo mikrobiologiniu skystu fermentu (renetu) pagaminsite kiekvieną fermentinį sūrį (švieži, trumpai ir ilgai brandinami, pelėsiniai ir pan.) su nepakartojamu skoniu ir aromatu.Tinka ir vegetarams -fermentas yra vegetariškas, jame nėra gyvūninės kilmės fermentų – todėl ... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

  • Ideali namų sūrininkystei - su šiuo mikrobiologiniu skystu fermentu (renetu) pagaminsite kiekvieną fermentinį sūrį (švieži, trumpai ir ilgai brandinami, pelėsiniai ir pan.) su nepakartojamu skoniu ir aromatu.
  • Tinka ir vegetarams - fermentas yra vegetariškas, jame nėra gyvūninės kilmės fermentų – todėl galite pasigaminti mėgstamų sūrių nesibaimindami dėl jų sudėties!
  • Didelis išeigumas - pakuotėje yra 30 ml fermento, kurio aktyvumas 250 000 U, todėl vos 10 lašų pakanka net 10 litrų pieno! Visa pakuotė – net 500 L pieno.
  • Universalus - fermentas puikiai tinka gaminant įvairius sūrius iš šviežio pieno: karvės (taip pat iš mažai pasterizuoto iki 74°C), ožkos, avies, taip pat praturtinto augaliniu pienu (sojų, ryžių, kokosų).
  • Lengvas dozavimas - skysta forma palengvina dozavimą, nereikia sverti – namų sūrininkystė dar niekada nebuvo tokia paprasta!


Laikotės vegetariškos dietos? Vengiate gyvūninės kilmės produktų, bet norite mėgautis gardžiais sūriais nesibaimindami dėl jų sudėties? Turime sprendimą!

Pasigaminkite mėgstamus varškės, kietuosius ir pelėsinius sūrius namuose – naudojant mūsų mikrobiologinį skystą fermentą Strong tai visiškai paprasta! Mikrobiologinis fermentas – tai fermentinis preparatas, gautas iš grybų Rhizomucor miehei, kuris yra idealus veršelių šliužo fermento pakaitalas. 

Naudodami šį produktą pasigaminsite mėgstamų sūrių iš bet kokio šviežio pieno: karvės (taip pat iš mažai pasterizuoto iki 74°C), ožkos, avies, taip pat pieno, praturtinto augaliniu pienu, nesibaimindami dėl galutinio gaminio sudėties! 

Vienoje pakuotėje yra 30 ml fermento, kurio aktyvumas 250 000 MCU/ml. Vos 10 lašų pakanka pagaminti sūrį iš net 10 litrų pieno! 

Skysta formulė palengvina produkto dozavimą, nereikia jo sverti, todėl sūrių gamyba tampa dar paprastesnė ir malonesnė! 


Naudojimo būdas:

Į iki 30°C pašildytą pieną įpilkite tinkamą kiekį kalcio chlorido, anksčiau ištirpinto nedideliame kiekyje virinto vandens. Išmaišykite ir palikite 10 minučių. Tada pašildykite pieną iki 37-38°C ir įdėkite reikiamą kiekį fermento, anksčiau ištirpinto 50 ml vandens, kurio temperatūra 37-38°C. Gerai išmaišykite. Sustabdykite maišymą ir palaukite 50-70 minučių, kol susidarys standus krešulys. Susidariusį krešulį supjaustykite maždaug 1-1,5 cm kraštinės kubeliais. Susidariusius sūrio grūdelius švelniai išmaišykite ir po maždaug 5 minučių perkelkite kiaurasamčiu į formą, išklotą sūrine marle. Palikite sūrį 20-24 valandoms. Kas kelias valandas jį apverskite.


Laikymo sąlygos: 

Atidarius laikyti sandariai uždarytą šaldytuve.


Sudėtis: mikrobiologinis fermentas, natrio chloridas, konservantas: natrio benzoatas.

Produkto išeiga: 500 L pieno


Pakuotės matmenys:

  • ∅ 3,3 cm
  • aukštis 8,3 cm
  • grynasis tūris 30 ml
  • buteliukas su lašintuvu
Masė
34.0 g

Materiał
mikrobiologinė

Przeznaczenie
sūriui

Typ
skysta

Mikrobiologinis sūrio fermentas Strong, 30 ml

Mikrobiologinis sūrio fermentas Strong, 30 ml ['kaip pasigaminti sūrį', ' fermentinis sūris', ' mikrobiologinis sūrio fermentas', ' sūriui', ' geltonasis sūris', ' Browin sūrio fermentas', ' Koryciński sūris', ' skystas sūrio fermentas', ' sūrio fermentas']
mėgstamiausi

6,75 €

225,00 EUR/l

Pridėti į krepšelį