Ar prisimenate tinkamai kontroliuoti temperatūrę kepimo, rūkymo ar virimo metu? Turime Jums patikrintą įrangą, kuri palengvins darbą virtuvėje ruošiant skanų, naminį maistą.
Patvarus, kokybiškai pagamintas gastronominis termometras iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Idealiai tinka kontroliuoti Jūsų orkaitėje vyraujančią temperatūrą, taip pat patiekalų temperatūrą kepimo, rūkymo ar virimo metu.
Prietaisas turi dvigubą temperatūros skalę: nuo+35 iki +100°C ir nuo +50 iki +300°C (duomenis nuskaitysite viename ciferblate). Tikslus, su dviem temperatūros jutikliais - vienas jų yra zondo smaigalyje, kurį įsmeigiame į patiekalą (srityje tarp 1,3 cm ir 5 cm nuo zondo pradžios), o kitas yra prie ciferblato ir matuoja patiekalą supančios aplinkos temperatūrą.
Ant termometro ciferblato papildomai yra grafinė skalė, nurodanti rekomenduojamą paruošimo temperatūrą paukštienai, kiaulienai, veršienai, ėrienai ir jautienai. Prietaisas taip pat turi didelį, aiškų baltą ciferblatą, kuris palengvina ir pagreitina temperatūros kontrolę.
Temperatūros kontrolė gali tapti vaikiškai paprasta? Be abejonės, taip. Norint teisingai išmatuoti temperatūrą, pakanka įsmeigti zondą į ruošiamą mėsą. Temperatūros jutiklis yra tarp 1,3 cm ir 5 cm nuo zondo pradžios, todėl verta pasirūpinti, kad termometras būtų tinkamai įsmeigtas į ruošiamą patiekalą.
Pasinaudokite mūsų 2 viename kulinariniu termometru su dviguba skale ir mėgaukitės skaniais, naminiais gaminiais!