Mišinys Baltajai dešrai yra kruopščiai parinkta prieskonių ir žolelių kompozicija, sukurta galvojant apie tradicinę lenkų virtuvę. Suteiks Tavo naminei dešrai būdingą aromatą ir skonį. Dabar prieinama 350 g pakuotėje - ideali naminių mėsos gaminių mėgėjams.
Svajoji apie aromatingą, švelnią ir nepaprasto skonio naminę dešrą? Yra būdas! Su mūsų žolelių ir prieskonių mišiniu lengvai paruoši skanias ir burnoje tirpstančias baltąsias dešreles, su puikia žolelių nata. Tik specialiai atrinktos žolelės ir prieskoniai, be druskos ir cukraus.
Vienos 350 g pakuotės pakaks Tau paruošti net 70 kg dešros. Mūsų mišinys savo tradicinį aromatą pirmiausia semia iš mairūno, kuris praturtina natūralų mėsos skonį. Nustebink artimuosius klasikiniu naminės baltosios dešros skoniu!
Naudojimo būdas
Ingredientai 4 kg baltosios dešros:
Paruošimas:
Mėsą supjaustyk gabalais, atskirk liesas dalis nuo riebių. Riebius gabalus sumalk per 2-4 mm skylučių sietą, o liesus - per 8-12 mm skylučių sietą. Jautieną sumalk atskirai per smulkias akutes ir sumaišyk su 100 ml šalto vandens, kol gausi lipnią konsistenciją, kuri sujungs visą mėsos masę. Sujunk sumaltas mėsas, pridėk druską ir žolelių bei prieskonių mišinį, tuomet išminkyk mėsą su likusiu šaltu vandeniu. Visi ingredientai turi idealiai susijungti, o masė turi būti vientisos ir lipnios konsistencijos. Naudodamas kimštuvo pripildyk žarnas mėsos mase. Taip paruoštą žalią dešrą apvirk vandenyje 75-80°C temperatūroje 20-25 min.
Sudėtis: mairūnas 57%, prieskoniai 43% (juodieji pipirai 28%, muskato riešutas, česnakas). Produktas gali turėti sezamo sėklų, saliero, garstyčių, glitimo, sieros dioksido, žemės riešutų ir sojų.
Išbandyk taip pat mūsų mėsos gaminių skaičiuoklę.
Dėmesio!
Grynasis kiekis: 350 g
Pakuotės matmenys: