- Virvė naminei mėsai ir mėsos gaminiams rišti - būtinas kiekvienam namų mėsos gaminių gamintojui, palengvinantis mėsos gaminių surišimą.
- Atsparumas temperatūrai iki 240 °C - virvė tinka tokiam apdorojimui kaip rūkymas, apvirimas ir kepimas, nekeisdama ruošiamos mėsos aromato ir skonio.
- Atsparumas trūkimui - virvė leidžia be baimės pakabinti mėsą ant kablio.
- Patogi ritė - palengvina laikymą be susipainiojimo rizikos.
- Kitos paskirtys - virvę galima naudoti ir sode arba pakuojant dovanas.
Lininė mėsos gaminių rišimo virvė - skirta rankiniam mėsos, skirtos rūkymui ar apvirimui, surišimui, taip pat vyniotinių surišimui kepimo metu. Natūralios medžiagos leidžia termiškai apdoroti mėsą (iki 240 °C), nekeisdamos jos aromato ir skonio. Virvė yra itin tvirta, todėl mėsą galima kabinti ant kablio be jokios baimės, kad nukris.
Produktas turi PZH sertifikatą, leidžiantį kontaktą su maistu.
Dėmesio! Atsparumas temperatūrai iki 240 °C.
Matmenys:
Ø1,5 mm
ilgis 70 m