• Naminių mėsos gaminių ir dešrų gamybai - kiekvieno namų mėsininko būtinybė, palengvinanti mėsos gaminių rišimą.
• Atspari temperatūrai iki 240°C - virvelė leidžia atlikti tokį apdorojimą kaip rūkymas, virimas, kepimas, nekeisdama ruošiamos mėsos aromato ir skonio.
• Atspari trūkimui - virvelė leidžia be baimės pakabinti mėsą ant kablio.
• Patogi ritė - palengvina laikymą be susipainiojimo rizikos.
• Kitos paskirtys - virvelę galima naudoti ir sode arba pakuojant dovanas.
Medvilninė mėsininko virvelė, pilkos spalvos - skirta rankiniam mėsos rišimui, skirtos rūkymui ar virimui, taip pat rišti vyniotinius jų kepimo metu. Natūralios medžiagos leidžia termiškai apdoroti mėsą (iki 240°C), nekeičiant jos aromato ir skonio. Virvelė yra itin tvirta, todėl mėsą galima kabinti ant kablio nebijant, kad ji nukris.
Produktas turi PZH sertifikatą, leidžiantį kontaktą su maistu.
Dėmesio!
Atspari temperatūrai iki 240°C.
Matmenys :
Ø 2 mm
ilgis 75 m.