2 vnt. pakaitinių tarpinių Browin vakuuminio pakavimo aparatams 320620 ir 320623.
Vakuuminio pakavimo aparato savybės:
Vakuuminis pakavimas:
Papildoma informacija:
Dėmesio: Vakuuminiam oro išsiurbimui reikalinga gofruota (reljefinė) plėvelė arba gofruotas maišelis. Įprastą plėvelę galite tik sandariai užlydyti.
Vakuuminis pakavimas leis jums gerokai sutrumpinti produktų marinavimo laiką ir užtikrins mėsos gaminių sultingumą brandinimo metu. Vasarą ir rudenį, naudodami vakuuminio pakavimo aparatą, idealiai paruošite sezoninius vaisius šaldymui. Tinkamuose maišeliuose galėsite laikyti ir, pavyzdžiui, šviežias žoleles. Po švenčių ir vakarėlių, kai dažniausiai lieka nemažai maisto, vakuuminis pakavimas padės prailginti įvairių gardėsių tinkamumo vartoti laiką.
Maisto laikymas – vadovas
| Šaldytuvas (5±3°C) | Įprastas laikymas | Supakuota vakuume |
|---|---|---|
| Žalia mėsa | 2-3 dienos | 8-9 dienos |
| Jūros gėrybės/žuvis | 1-3 dienos | 4-5 dienos |
| Termiškai apdorota mėsa | 4-6 dienos | 10-14 dienos |
| Daržovės | 3-5 dienos | 7-10 dienos |
| Vaisiai | 5-7 dienos | 14-20 dienos |
| Kiaušiniai | 10-15 dienos | 30-50 dienos |
| Užšaldyta (-16±-20°C) | Įprastas laikymas | Supakuota vakuume |
|---|---|---|
| Mėsa | 3-5 mėnesių | > 1 metų |
| Žuvis | 3-5 mėnesių | > 1 metų |
| Jūros gėrybės | 3-5 mėnesių | > 1 metų |
| Aplinkos temperatūra 25±2°C / kambario | Įprastas laikymas | Supakuota vakuume |
|---|---|---|
| Duona | 1-2 dienos | 6-8 dienos |
| Sausainiai/biskvitai | 4-6 mėnesių | > 1 metų |
| Ryžiai/miltai | 3-5 mėnesių | > 1 metų |
| Riešutai/sėklos | 3-6 mėnesių | > 1 metų |
| Arbata | 3-6 mėnesių | > 1 metų |
Vakuumuokite – nešvaistykite maisto ir taupykite savo biudžetą, optimaliai panaudodami įsigytą ir paruoštą maistą. Gyvenkite pagal Zero Waste vertybes!