Namų rūkykla puode – tai pirmasis toks novatoriškas įrenginys Lenkijoje, su kuriuo paruošite savo mėgstamą mėsą, žuvį ir sūrius bet kuriomis sąlygomis - nuo šiol ir namuose!
Ar iki šiol rūkymą siejote tik su veikla lauke? Neturite sodo, bet vis tiek norite ruošti rūkytus patiekalus? Susipažinkite su mūsų namų rūkykla puode. Dėl ypatingai sandarios konstrukcijos ir žarnelės, leidžiančios išvesti rūkymo metu susidarančius dūmus - paruošite savo mėgstamą mėsą, sūrius ir žuvį ant įprastos viryklės! Nebereikia baimintis, kad būdingas rūkymo kvapas užpildys Jūsų virtuvę. Pakanka prijungti įrenginio žarnelę prie gartraukio arba išvesti ją pro langą, kad dūmai būtų pašalinti, o Jūsų patiekalai įgautų nuostabų rūkytų gaminių aromatą!
Įrenginio sandarumą užtikrina specialiai dangčiui pritaikyta tarpinė.
Rūkykla pagaminta iš su maistu sąlyčiui tinkamo nerūdijančio plieno.
Vidinius rūkyklos elementus lengva išmontuoti, todėl juos labai paprasta palaikyti švarius.
Du grotelių rinkiniai, kuriais aprūpintas įrenginys, leis Jums vienu metu rūkyti mėsą, žuvį ir sūrį. Grotelės turi kabliukus, leidžiančius pakabinti tinklus su mėsa - iki apie 1,3 kg mėsos ant vieno laikiklio - rūkymui kabinamoje padėtyje.
Dėl specialaus lašų surinkimo padėklo ruošiami patiekalai neturės kartaus poskonio.
Tikslus dangtyje įrengtas termometras palengvins temperatūros kontrolę ruošiant patiekalą.
Produktas skirtas naudoti tik ant dujinių viryklių.
Į komplektą įeina:
Naudojimo būdas:
Nuimkite įrenginio dangtį (6). Skiedras suberkite ant padėklo (2), tuomet padėkite jį ant puodo (1) dugno. Ant skiedrų padėklo uždėkite mėsos rūkymo groteles (3), grotelių viduje įdėkite lašų surinkimo padėklą (4) ir žuvies rūkymo groteles (5). Viską uždenkite dangčiu ir jame įstatykite termometrą (7) bei oro išleidimo vožtuvą (8). Ant vožtuvo užmaukite žarnelę (9).
Rūkytų gaminių, marinadų ir sūrymų žuviai bei mėsai receptų rasite mūsų svetainėje: www.browin.pl/przepisnik
Rūkyklos talpa: 18 L
Maksimali įkrova: 5 kg mėsos
Dėmesio!
Rūkymą pradėkite su didžiausiu skiedrų kiekiu, apie 60–80 g, kas padės išvengti patiekalo perrūgimo.
Matmenys:
nerūdijančio plieno puodas:
dangtis:
komplektas:
misa:
grotelės: