48,65 €
35,89 €
Žemiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 35,89 €
35,89 EUR/vnt.
Troškinių, žvėrienos ir daržovių ruošimas nebekels jokių rūpesčių! Atraskite ketaus kepimo puodą, leidžiantį ruošti skanius ir aromatingus patiekalus ant visų tipų viryklių, taip pat orkaitėse! Naudodami šį ketaus puodą galite greitai paruošti daug gardžių, orkaitėje kepamų patiekalų, išsaugant jų maistinę vertę. Tvirtas ir patvarus ketus, iš kurio pagamintas visas indas kartu su dangčiu, tolygiai paskirsto šilumą ir ją išlaiko pakankamai ilgą laiką, todėl šiltu maistu galėsite mėgautis net ir praėjus ilgam laikui po jo patiekimo ant vaišių stalo! 5,5 L talpa leis paruošti tikrai sočią porciją visai šeimai ir draugams, o tinkama indo priežiūra leis džiaugtis jo funkcionalumu labai ilgą laiką. Puodas neįgeria drėgmės ir yra atsparus aukštoms temperatūroms. Dėmesio! Prieš pradedant naudoti gaminį būtina susipažinti su instrukcija ir laikytis joje nurodytų veiksmų.
NAUDOJIMO BŪDAS
Pirmasis naudojimas:
Po kiekvieno naudojimo:
Netinkama indo konservacija gali lemti puodo rūdijimą.
Tai gali būti sukelta ilgo mirkymo, nevisiškai išdžiovintų ketaus indų laikymo spintelėse bei rūgščių patiekalų laikymo juose. Rūdžių pėdsakus nuo ketaus indų pašalinkite metaline kempinėle arba valgomąja soda - šveiskite puodo paviršių tol, kol neliks visų rūdžių žymių, nebijodami, kad puodas bus sugadintas. Po šio etapo pakartokite veiksmus, aprašytus punkte: Pirmasis naudojimas.
Dėmesio!
Prieš ir po kiekvieno naudojimo puodą kruopščiai nuplaukite, nusausinkite ir patepkite - paskirstydami arbatinį šaukštelį valgomųjų aliejaus jo vidiniame paviršiuje. Tuščio puodo nepalikite virš liepsnos ar šilumos šaltinio. Ketus yra jautrus staigiems temperatūros pokyčiams, todėl puodą kaitinkite palaipsniui, kad išvengtumėte jo įtrūkimo. Atminkite, kad laikymo metu taip pat venkite staigių temperatūros pokyčių.
Įkaitinto puodo neužpilkite šaltu vandeniu = tai padės apsaugoti ketaus indą nuo ilgalaikio pažeidimo.
Gaminio negalima plauti indaplovėse.