Norite sužinoti, kokių puikių rezultatų pasieksite gamindami ketaus inde?
Rinkitės mūsų aukštos kokybės ketausinį, emaliuotą puodą su dangčiu, ir įgysite išskirtinių ketaus privalumų bei patogaus naudojimo derinį, kurį užtikrina emalė, sudaranti išorinę indo dangą.
Įspūdinga emalės spalva pavers puodą jūsų virtuvės ir stalo puošmena.
Emaliuoti ketausiniai puodai turi daugybę privalumų, dėl kurių jie populiarūs virtuvėse visame pasaulyje ir vertinami kulinarijos meistrų.
Štai keletas jų:
- Patvarumas - ketausiniai puodai yra itin patvarūs ir atsparūs mechaniniams pažeidimams.
- Tobulas skonis dėl tolygaus šilumos pasiskirstymo - geras ketaus šilumos laidumas leidžia patiekalus virti tolygiai, eliminuojant karštuosius taškus ir išgaunant puikų patiekalų skonio intensyvumą.
- Šilumos išlaikymas - ketus ilgai sulaiko šilumą, todėl patiekalo temperatūra išlieka ir nukėlus puodą nuo ugnies.
- Universalumas - ketausiniai puodai tinka tiek dujinėms, tiek elektrinėms viryklėms, taip pat gali būti naudojami orkaitėje.
- Daugiafunkciškumas - ketausiniai puodai tinka virti, troškinti, kepti ir kepti orkaitėje.
- Lengva priežiūra - išorinė emaliuota danga saugo ketą nuo korozijos ir palengvina puodų valymą.
- Estetiška išvaizda - emaliuoti paviršiai suteikia puodams elegancijos, todėl jie patraukliai atrodo ir tinka patiekti juose paruoštus patiekalus.
- Praktiškas dangtis - speciali dangčio konstrukcija padeda garams kondensuotis ir tolygiai grąžina drėgmę į patiekalą.
- Draugiškas aplinkai - ketus yra aplinkai palanki medžiaga, o emaliuota danga panaikina poreikį prieš naudojimą puodus sezonuoti.
Verta pažymėti, kad emaliuoti ketausiniai indai leidžia naudoti rūgščius ingredientus - emaliuota danga saugo ketą nuo cheminių reakcijų su kai kuriuose patiekaluose esančiomis rūgštimis.
Talpa: 4 l
Emalės spalva: bordo
Emaliuoti ketausiniai puodai prieinami dviejų talpų: 4 l ir 5,8 l, ir trijų spalvų: ekrū, bordo ir šalavijų.
Išsirinkite sau geriausią ir mėgaukitės puikiais kulinariniais rezultatais!