13,86 €
13,12 €
PRODUKTAS NEPRIEINAMAS
Žemiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 13,12 €
PRODUKTAS NEPRIEINAMAS
Ekonomiškas pilnas rinkinys, kuriame pasigaminsite savo mėgstamus naminius gėrimus. Fermentacijos indas su atspausdinta tūrio skale ir vertingais patarimais apie naminio vyno, alaus ir distiliavimo raugo paruošimą.
Dėmesio! Produktas ukrainietiškoje versijoje - Mūsų pasiūloje taip pat yra indas su informacija lenkų kalba - 340434 .
Ekonomiškas pilnas rinkinys, kuriame pasigaminsite savo mėgstamus naminius gėrimus. Indas pagamintas iš skaidrios, sąlyčiui su maistu skirtos medžiagos, pasižyminčios dideliu patvarumu ir elastingumu. Indai turi PZH atestatą, leidžiantį jų sąlytį su maisto produktais.
Indai atsparūs spalvos pakitimams, atsirandantiems dėl sąlyčio su iš vaisių gaunamais taninais.
Dangtis su anga ir universalus kamštis su kamšteliu, esantys rinkinyje, leidžia užsandarinti indą arba įstatyti fermentacinį vamzdelį. Savarankiškai išgręžus papildomą angą galima sumontuoti kampinį vamzdelį ir vykdyti fermentaciją keliuose vienas ant kito sudėtuose induose vienu metu.
Rinkinyje esantis pasukamas kranelis leidžia patogiai nupilti alų, vyną ir kitus rauginamus gėrimus nuo nuosėdų.
Vandeniu užpildytas MAXI fermentacinis vamzdelis naudojamas fermentacijos procese siekiant apsaugoti raugo turinį nuo prisotinimo deguonimi ir kartu sudaryti sąlygas reguliariai pasišalinti fermentacijos metu susidarančiam anglies dioksidui. Dėl judančio vandens stulpelio galime stebėti kintantį fermentacijos proceso intensyvumą – nuo audringos fazės (intensyvus burbuliavimas) iki ramios. Vanduo natūraliai garuoja, todėl nepamirškite papildyti jo lygio vamzdelyje. Be to, vamzdelis saugo raugą nuo į vidų patekstančių vaisinių muselių, kurios gali įnešti acto rūgšties bakterijų, etanolą paverčiančių acto rūgštimi.
Indas ir dangtis pagaminti iš polipropileno, gaminys be BPA.
Naudojimas:
Kad būtų lengviau atidaryti indą, reikia kilstelėti dangtį, švelniai patraukiant už rankenėlės, į susidariusią plyšelį įstatyti, pvz., šaukštelio kotelį, o tada perbraukti juo aplink indo kraštą.
Nerekomenduojama indų valyti šiurkščiomis kempinėlėmis, kad nepažeistumėte jų paviršiaus, kuris gali tapti infekcijų židiniu.
Montuojant kranelį prie indo, tarpinę reikia dėti iš išorinės indo pusės. Tai užtikrina visišką sandarumą.
DĖMESIO: Šiuos indus galima papildomai susandaryti, indo kraštus patepus vazelinu arba valgomu aliejumi. Prieš ruošiant raugą fermentacijos indą būtina kruopščiai dezinfekuoti metabisulfitu arba Oxi Turbo.
Didžiausia leistina užpildo temperatūra: 85°C.
Prieš pripildant indų temperatūra turėtų būti ne mažesnė kaip 5°C.
Maksimali alkoholio koncentracija užpilde: 50%.
Į rinkinį įeina:
30 L fermentacijos indas su skale ir užrašais ukrainiečių kalba
dangtis su anga
universalus kamštis su kamšteliu
pasukamas išleidimo kranelis
plastikinis MAXI fermentacinis vamzdelis
Produkto matmenys:
talpa 30 L
indo aukštis 36,9 cm
indo aukštis su dangčiu 37,1 cm
ilgis su ąsele 40,3 cm
plotis / Ø išor. 37,9 cm
Ø vid. indo 35,5 cm
anga 2 - 3 cm aukštyje nuo indo dugno
angos Ø inde 2,8 cm
kranelio ilgis sumontavus 8 cm
kranelio aukštis 7,8 cm
kranelio išleidimo išor. Ø 1,1/1,2 cm
Fermentacinio vamzdelio matmenys:
viršutinės angos vid. Ø 1,8 cm
apatinės angos išor. Ø 1,0 cm
Sandėliavimas su apsauga nuo UV spinduliuotės
Siekdami išvengti UV spinduliuotės sukeliamų pažeidimų, tuščių ar pripildytų indų negalima sandėliuoti atvirame ore. Jei dėl sandėliavimo sąlygų tai neįmanoma, indus ir dangčius reikia laikyti taip, kad jie būtų apsaugoti nuo UV spinduliuotės. Tai galima padaryti, pavyzdžiui, papildomai pridengus padėklus su indais ir dangčiais nuo UV spindulių atsparia plastikine tentu.
Tuščių indų sandėliavimas
Atsižvelgiant į tai, kad indai ir dangčiai jautrūs atmosferos poveikiui, juos reikia laikyti sausoje vietoje ir pastovioje temperatūroje. Tai ne tik saugo nuo drėgmės, bet ir veiksmingai neleidžia kauptis kondensatui, kuris gali ypač pažeisti pakuotes, dekoruotas ofsetine spauda, IML ar skaitmenine aplikacija. Be to, nepaisant antistatinių priemonių naudojimo, negalima atmesti dulkių ar purvo užterštumo, todėl būtina užtikrinti sandėliavimą švarioje patalpoje.
30 l fermentacijos indas su dangčiu, kraneliu ir vamzdeliu UA
Ekonomiškas rinkinys, kuriame galima ruošti mėgstamus naminius gėrimus. Fermentacijos indas su atspausdinta talpos skale ir vertingais patarimais dėl naminio vyno, alaus ir spiritinių gėrimų paruošimo.
Ekonomiškas rinkinys, kuriame galima paruošti mėgstamus naminius gėrimus. Indas pagamintas iš skaidraus, sąlyčiui su maistu skirto plastiko, pasižymi dideliu tvirtumu ir elastingumu. Indus yra patvirtinęs Nacionalinis higienos institutas, leidžiantis jų kontaktą su maisto produktais.
Indai atsparūs spalvos pokyčiams dėl sąlyčio su iš vaisių gaunamais taninais.
Dangtis su anga ir universalus kamštis, esantys komplekte, leidžia uždaryti indą arba įstatyti fermentacinį vamzdelį. Savarankiškai pragręžus papildomą angą galima sumontuoti kampinį vamzdelį ir vykdyti fermentaciją keliuose vieną ant kito pastatytuose induose vienu metu.
Komplekte esantis pasukamas kranelis leidžia patogiai išpilstyti alų, vyną ir kitus gėrimus.
Vandeniu užpildytas MAXI fermentacinis vamzdelis naudojamas fermentacijos procese, kad apsaugotų raugo turinį nuo prisotinimo deguonimi ir tuo pačiu užtikrintų reguliarią fermentacijos metu susidarančio anglies dioksido emisiją.
Dėl besislenkančio vandens stulpelio galime stebėti kintantį fermentacijos proceso intensyvumą nuo audringos stadijos (intensyvus burbuliavimas) iki stacionarios.
Vanduo natūraliai išgaruoja, todėl nepamirškite papildyti jo iki reikiamo lygio vamzdelyje. Be to, vamzdelis apsaugo nuo vaisinių muselių patekimo, kurios gali įnešti acto rūgšties bakterijas, paverčiančias etanolį acto rūgštimi.
Naudojimas:
Kad būtų lengviau atidaryti indą, pravirkite dangtį, atsargiai patraukdami už rankenėlės, į plyšelį įstatykite, pavyzdžiui, šaukšto kotelį, o tada perbraukite juo palei indo kraštą.
Nerekomenduojama indų valyti šiurkščiomis kempinėlėmis, kad nebraižytumėte jų paviršiaus, kuris gali tapti užterštumo židiniu.
Montuojant kraną ant indo, tarpiklį padėkite iš išorinės indo pusės. Tai užtikrina visišką sandarumą.
PASTABA: indą galima papildomai susandaryti, indo kraštus patepus vazelinu arba augaliniu aliejumi. Prieš ruošiant turinį, fermentacijos indą būtina kruopščiai dezinfekuoti metabisulfitu arba Oxi Turbo.
Maksimali leistina medžiagos temperatūra: 85°C.
Indo temperatūra prieš užpildymą turi būti ne mažesnė kaip 5°C.
Maksimali alkoholio koncentracija medžiagoje: 50%.
Į rinkinį įeina:
fermentacijos talpa 30 l su skale ir užrašais ukrainiečių kalba
dangtis su anga
universalus kamštis su užsklanda
išleidimo kranas
plastikinis fermentacinis vamzdelis MAXI
Sandėliavimas su apsauga nuo ultravioletinės spinduliuotės
Siekiant išvengti ultravioletinės spinduliuotės sukeltų pažeidimų, tuščių arba pripildytų indų negalima laikyti lauke. Jei dėl laikymo sąlygų to padaryti neįmanoma, indus ir dangčius reikia laikyti taip, kad jie būtų apsaugoti nuo ultravioletinės spinduliuotės. Tai gali būti, pavyzdžiui, papildomas padėklų su indais ir dangčiais uždengimas nuo UV spindulių atspariu plastikiniu tentu.
Tuščių indų laikymas
Kadangi indai ir dangčiai yra jautrūs atmosferos veiksniams, juos reikia laikyti sausoje patalpoje esant pastoviai temperatūrai. Tai ne tik apsaugo nuo drėgmės, bet ir veiksmingai apsaugo nuo vandens kondensacijos, kuri gali pažeisti ypač pakuotes, dekoruotas ofsetine spauda, IML arba skaitmenine aplikacija. Be to, nepaisant antistatinės priemonės naudojimo, negalima atmesti dulkių ar purvo užterštumo, todėl būtina užtikrinti laikymą švarioje patalpoje.