Ar mėgstate raugintus kopūstus, kurie yra natūralus probiotikas? O gal esate korėjietiško kimči šalininkas? Užuot pirkę šiuos gaminius parduotuvėje, pasigaminkite juos patys savo namuose. Tam pravers medinis kopūstų grūstuvas. Praktinis grūstuvas sukurtas specialiai kopūstams spausti, palengvinant jų sudėjimą į indą ir patį rauginimo procesą.
Medinis, oktagoninis (aštuoniakampis) kopūstų grūstuvas – įrankis, kuris dešimtmečius buvo nepakeičiama tradicinės virtuvės dalis. Pagamintas iš tvirto buko ir eglės medienos, tarnaus jums daugelį metų.
Šis lenkiškas gaminys – geriausias pasirinkimas, užtikrinantis darbo patogumą ir saugumo garantiją, nes turi sertifikatą sąlyčiui su maistu.
Priežiūra:
Nuplovus grūstuvą, prieš kitą naudojimą reikia įtrinti medieną valgomu aliejumi ir palaukti, kol visiškai išdžius. Tuomet procedūrą pakartoti. Taip užkonservuotas elementas atsparus drėgmės įgėrimui ir skilinėjimui.
Produkto charakteristikos:
- padengtas OLI-NATURA aliejumi
- bendras ilgis: 100 cm +/- 2 cm dėl rankų darbo gamybos.
Grūstuvo galvutė:
- medžiaga: eglės mediena
- matmenys: 9 x 9 x 11 cm
Grūstuvo rankena:
- medžiaga: buko mediena
- Ø 25
- ilgis 86 cm