Enovini® OK RED - vyno mielės, mažinančios rūgštingumą 7 g

SIMBOLIS: 400390
EAN: 5904816007602

1,46 €

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

208,57 EUR/kg

SIMBOLIS: 400390
EAN: 5904816007602


APRAŠYMAS

Aktyvios, džiovintos mielės Enovini® OK RED skirtos vyndariams, gaminantiems vyną iš raudonų vynuogių ir vyšnių. Su šiomis mielėmis jūsų vynai bus geresni nei bet kada anksčiau.Raudoniems vaisiams- mielės skirtos vyšnių ir raudonų vynuogių vynams.Mažina vyno rūgštingumą- Enovini® OK RED – tai mielės... daugiau >

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Aktyvios, džiovintos mielės Enovini® OK RED skirtos vyndariams, gaminantiems vyną iš raudonų vynuogių ir vyšnių. Su šiomis mielėmis jūsų vynai bus geresni nei bet kada anksčiau.


  • Raudoniems vaisiams - mielės skirtos vyšnių ir raudonų vynuogių vynams.
  • Mažina vyno rūgštingumą - Enovini® OK RED – tai mielės, kurios sumažina obuolių rūgšties kiekį vyne 20–24 %. Dėl to vynas tampa švelnesnis ir mažiau rūgštus, o ragavimo patirtis – malonesnė.
  • Mažiau cukraus - naudojant rūgštingumą mažinančias mieles galite sėkmingai sumažinti cukraus kiekį ir gauti gerą pusiau saldų arba pusiau sausą vyną.
  • Harmoningas vyno skonis ir aromatas - mielės Enovini® OK RED leidžia sukurti subalansuotus vynus, pasižyminčius švelniu skoniu ir įdomiu vaisišku aromatu.
  • Aukštos kokybės selekcinės mielės - naudodami Enovini® OK RED mieles pasigaminsite geriausius naminius vynus iki 14 % stiprumo.


Enovini® OK RED – tai džiovintos vyno mielės, mažinančios obuolių rūgšties kiekį raudonų vaisių vynuose. Jos tinka vyšnių ir tamsių vynuogių vynams. Enovini® OK RED mielės užtikrina jūsų vynams subalansuotą skonį ir sodrų, vaisišką buketą.


Enovini® OK RED mielių savybės leidžia sumažinti obuolių rūgšties kiekį vyšnių ir vynuogių vynuose 20–24 %. 


Vienos pakuotės pakanka 25 l vyno iki 14 % stiprumo. Mielės paprastos naudoti, jų nereikia iš anksto dauginti. 


Naudojimo būdas:

Paketėlio turinį išmaišykite 100 ml virinto vandens, atvėsinto iki 30 °C. Mišinį palikite 20 min kambario temperatūroje, tuomet supilkite į fermentacijos indą arba balioną su vyno misa. Rekomenduojama pradinė cukraus koncentracija – daugiausia 20 °Blg, o rūgštingumas – ne daugiau kaip 14 g/L (geriausia 12–13 g/L). Fermentuokite 20–25 °C temperatūroje. Kai cukraus koncentracija nukris iki apie 10 ºBlg (2–3-ą dieną), įdėkite dar porciją cukraus, pvz., 50 g/L. Veiksmą galite pakartoti 5–6-ą fermentacijos dieną.

Pastaba: Geriausią mielių veikimą pasieksite laikydamiesi aukščiau pateiktos informacijos.


Sudėtis:

mielės Saccharomyces cerevisiae, emulsiklis: sorbitolio monostearatas. 


Produktas skirtas tik enologijai, netinka tiesioginiam vartojimui. Laikyti sausoje vietoje kambario temperatūroje.

Masė
7.0 g

Na ile litrów
25.0 L

Przeznaczenie
raudonasis vynas

Rodzaj
sausos

Enovini® OK RED - vyno mielės, mažinančios rūgštingumą 7 g

Enovini® OK RED - vyno mielės, mažinančios rūgštingumą 7 g ['mielės tamsioms vynuogėms', ' mielės vyšnioms', ' vyšnių vynas', ' vynuogių vynas', ' rūgštingumą mažinančios mielės', ' mielės raudonam vynui', ' sausos mielės', ' naminis vynas', ' rūgštingumą redukuojančios mielės', ' Enovini mielės', ' Browin vyno mielės']
mėgstamiausi

1,46 €

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

 

 

Įveskite savo el. pašto adresą, kad praneštume, kai produktas vėl bus prieinamas.

Ačiū, jūsų el. pašto adresas buvo išsaugotas.