Distiliavimo Turbo reVOLTa 48 h mielės – nepakeičiamas produktas fermentacijai. Idealiai subalansuotas mielių, maistinių medžiagų ir vitaminų mišinys lemia, kad švari fermentacija vyksta greitai, užtikrina idealų skaidrinimą ir leidžia pasiekti iki 19% alkoholio vos per 2–7 dienas! 135 g pakelis pakanka 6–8 kg cukraus ir leidžia paruošti iki 25 l cukraus, vaisių ar grūdų misos. Naudodami šias mieles, itin paprastai ir greitai užsitikrinsite sėkmę gaminant alkoholinius gėrimus!
Naudojimo būdas:
Inde 6 l virinto karšto vandens ištirpinkite cukrų (pagal lentelę) – viską gerai išmaišykite. Atvėsinus skystį iki 28 °C, perpilkite jį į demižoną arba fermentacinį indą ir papildykite kambario temperatūros vandeniu iki 25 litrų tūrio. Įberkite pakelio turinį ir viską gerai išmaišykite. Uždėję fermentacijos vamzdelį, palikite fermentuotis 25–28 °C temperatūroje 2–7 dienas.
| Dienos | Cukrus [kg] | Alkoholis [%] |
|---|---|---|
| 2 | 6 | 15 |
| 3 | 7 | 17 |
| 5-7 | 8 | 19 |
Sudėtis:
mielės, kalio fosfatas, diammonio fosfatas, magnio sulfatas, kalcio karbonatas, tiamino hidrochloridas (vitaminas B1).
Dėmesio:
visą pakuotę sunaudokite vienai misai.
Pakuotės matmenys: