Svečiai jau rytoj, o baras tuščias? Turime sprendimą! Išbandykite mūsų skonio esenciją su ryškiu šokolado aromatu!
Ši esencija leis Jums paprastai paruošti skanų ir aromatingą gėrimą vos per 24 valandas! Pakanka sumaišyti mėgstamą stiprų alkoholį su reikiamu cukraus kiekiu ir esencija, o tada palikti parai, kad "susigulėtų". Nuspręskite, ar gėrimas turi būti saldesnis ar mažiau saldus – ir paruoškite jį taip, kaip mėgstate. 40 ml buteliuko pakaks 4 L likerio paruošti, o patogūs įspaudai buteliuke leis dozuoti esenciją keliomis porcijomis. Paprasta sudėtis ir puikus rezultatas - verta išbandyti!
Kaip naudoti skonio esenciją / šokoladinę esenciją?
Supilkite 4 litrus stipraus alkoholio į indą, įberkite 450–650 g cukraus (priklausomai nuo to, kokio saldumo likerį norite gauti), tuomet įpilkite skonio esencijos. Viską gerai išmaišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Palikite gėrimą mažiausiai 24 valandoms*. Kvapnus ir ryškaus skonio alkoholis paruoštas! Skanaus! Norėdami paruošti mažesnę gėrimo porciją, naudokite buteliuko įdubas, leidžiančias atsimatuoti 10 ml esencijos 1 L gėrimo.
*Siekiant geriausio skonio ir aromato, gėrimą su esencija rekomenduojame vartoti maždaug po savaitės.
Dėmesio! Jei mėgstate "degintus" skonius, saldinti galite ir karamele! Rekomenduojame mūsų asortimento Przepalanka.
Sudedamosios dalys: glicerolis, dažiklis: E 150d; vanduo, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis; glicerolio triacetatas.
Bendras tūris: 40 ml
Esencijoje yra sulfitų - tai nėra nieko žalingo ar neįprasto Sulfitai maiste gali būti natūraliai, susidaryti gamybos proceso metu arba būti dedami į maisto produktą. Jie apsaugo maistą nuo mikrobiologinio gedimo ir patamsėjimo. Mūsų atveju sulfitai, esantys karamelėje, ištirpinus alkoholyje, sudaro tik pėdsakinius kiekius. Neskiestoje esencijoje yra ne daugiau kaip 12 mg sulfitų litre. Palyginimui, tai yra mažiau nei 10% sulfitų kiekio parduotuvėse parduodamame balto vyno butelyje, kuriame jų yra 130-150 mg/L ribose. Todėl sulfitai yra visiškai saugūs sveikatai - ir neturi nieko bendra su savijauta po išgerto vyno butelio ;).