Viskio skonio esencija - klasika geriausiame pavidale!
Atraskite viskio skonio esenciją, kuri leis jums kurti gėrimus, turinčius gilų, kilnaus skonio ir turtingo aromato. Ši esencija idealiai tinka klasikinių skonių mėgėjams.
Privalumai, kuriuos įvertinsite:
Naudojimo būdas:
Buteliuko (100 ml) turinį sumaišykite su 10 litrais aukšto stiprumo alkoholio. Norėdami išgauti švelnesnį, aksominį skonį, galite įdėti šiek tiek cukraus (1–2 arbatiniai šaukšteliai 1 l). Palikite mažiausiai 24 valandas, o geriausiam rezultatui leiskite gėrimui bręsti kelias savaites. Minimalus rekomenduojamas „skonių susijungimo“ laikas – 24 val.
Ar žinote, kad? Viskis yra vienas pirmųjų alkoholinių gėrimų, gamintų dabartinės Škotijos ir Airijos teritorijoje – pirmieji jo distiliavimo paminėjimai siekia XV amžių. Pavadinimas whisky kilęs iš gėlų kalbos pavadinimo uisge beatha, tai yra gyvybės vanduo.
Išbandykite - originalus kokteilis „Amber Smoke“
Ingredientai:
Paruošimas:
Rezultatas? Gilus, sudėtingas skonis su dūminės elegancijos nata!
Pasiruošę sukurti savo viskį ir atrasti naujų skonio potyrių? 🍂🥃