Atraskite mūsų slyvų degtinės skonio esenciją, kuri leis jums paprastai paruošti gėrimą, pasižymintį giliu slyvų aromatu ir intensyviu skoniu. Dėl natūralių aromatų ši esencija suteikia turtingų skonio potyrių. Pajuskite istorijos ir tradicijos skonį!
Įvertinsite produkto privalumus:
- Intensyvus slyvų degtinės skonis ir aromatas - esencija leis sukurti gėrimus, turinčius ryškų, slyvų charakterį, idealius tradicinių gėrimų mėgėjams.
- Paruošimo paprastumas ir greitis - pakanka sumaišyti esenciją su stipriu alkoholiniu gėrimu ir cukrumi pageidaujamu kiekiu, palikti mažiausiai 24 valandas - ir jau galite mėgautis paruoštu gėrimu.
- Išeiga - 40 ml talpos buteliuko pakanka paruošti net 4 litrus gėrimo, kas labai palanku ir išlaidų atžvilgiu.
- Praktiška pakuotė - specialios įdubos buteliuke leidžia tiksliai dozuoti esenciją po 10 ml, o tai palengvina mažesnių gėrimo kiekių paruošimą.
Naudojimo būdas:
Buteliuko (40 ml) turinį supilkite į 4 litrus stipraus alkoholinio gėrimo. Gerai išmaišykite ir palikite mažiausiai 24 valandas, kad ingredientai susijungtų. Geriausiam skonio ir aromato rezultatui gėrimą rekomenduojame ragauti maždaug po savaitės.
Paruoškite savą slyvų degtinės skonio gėrimą ir nustebinkite svečius išskirtiniu aromatu bei intensyviu skoniu!
Ar žinote, kad? Slyvų degtinės istorija Lenkijoje siekia XVII amžių, kai, remiantis Balkanų palinkos pavyzdžiu, buvo pradėta gaminti šiuos vaisinius, stiprius gėrimus.
Naudokite mūsų esenciją tobulai slyvų užpiltinei paruošti:
Ingredientai:
- 500 ml slyvų degtinės
- 500 g prinokusių vengrinių slyvų
- 200 g cukraus
- 1 vanilės ankštis (pasirinktinai)
- 1 cinamono lazdelė (pasirinktinai)
- 100 ml medaus (pasirinktinai, švelnesniam skoniui)
Paruošimo būdas:
- Slyvas nuplaukite, nusausinkite ir išimkite kauliukus. Galite jas lengvai subadyti šakute, kad geriau atskleistų aromatą.
- Sudėkite vaisius į didelį stiklainį.
- Įdėkite vanilės ankštį ir cinamoną, tuomet viską užpilkite slyvų degtine.
- Sandariai uždarykite stiklainį ir pastatykite tamsioje, vėsioje vietoje mažiausiai 6 savaitėms, retkarčiais supurtydami stiklainį.
- Po šio laiko nupilkite skystį (šiame etape galima perfiltruoti sausą užpilą), o vaisius užberkite cukrumi. Kai išskirs sultis, nupilkite saldų užpilą ir sujunkite su anksčiau nupiltu alkoholiu.
- Perkoškite užpiltinę per marlę arba kavos filtrą. Jei norite, galite įdėti medaus, kad skonis būtų sodresnis ir aksomiškesnis.
- Supilkite į butelius ir palikite dar 2–3 mėnesiams, kad užpiltinė subręstų ir įgautų pilną skonį.
Patiekimas:
Užpiltinę geriausia patiekti atšaldytą, mažose taurelėse, kaip digestyvą po valgio.
Skanaus! 🍷
Sudėtis: glicerinas, vanduo, rūgštis (obuolių rūgštis), aromatai, natūralus aromatas 1,8 %.