Ąžuolo drožlės - smulkutės medienos dalelės alkoholinių gėrimų aromatizavimui. Kilniausi ir brangiausi alkoholiniai gėrimai dažnai ilgai brandinami ąžuolinėse statinėse, taip įgaudami tinkamą skonį ir aromatą, taip pat spalvą. Ąžuolo drožlės yra ideali alternatyva tradicinėms ąžuolinėms statinėms.
Ruošiate naminius gėrimus? Jų skonį ir aromatą lengvai praturtinsite norimais taninais ir ąžuolo natomis, įdėdami ąžuolo drožlių. Tai geriausias būdas išgauti brandinimo efektą kaip tradicinėse ąžuolinėse statinėse.
Jau po kelių savaičių mėgaukitės puikaus vyno, viskio ar konjako skoniu.
Stipriai skrudintos ąžuolo drožlės suteiks Jūsų gėrimams ąžuolinės statinės, maltos kavos ir karamelės aromatą. Be to, gėrimas įgaus gražią tamsiai gintarinę spalvą. Ir visa tai vos per kelias savaites.
Namų ąžuolinės trauktinės paruošimas naudojant ąžuolo drožles yra labai paprastas. O pasiektas rezultatas tikrai nustebins.
Mūsų parduotuvėje parduodamos ąžuolo drožlės alkoholiniams gėrimams aromatizuoti pagamintos iš aukščiausios kokybės prancūziško ąžuolo rūšies.
Charakteristikos:
Žaliava: prancūziško ąžuolo rūšis
Tipas: Stipriai skrudintos
Aromatas: statinės, maltos kavos, karamelės
Dozavimas: 0,5-2 g/1 L
Grynoji masė: 20 g
Naudojimo būdas:
Į pasirinktą gėrimą įdėkite ąžuolo drožlių 0,5-2 g 1 L alkoholio 3-6 savaičių laikotarpiui. Tikslų drožlių kontakto su alkoholiu laiką rekomenduojama nusistatyti individualiai, remiantis degustacija.
Kai manysite, kad gėrimo aromato intensyvumas pakankamas, išimkite iš jo drožles ir mėgaukitės jo skoniu.
Ąžuolo drožles taip pat galite iš anksto užpilti 70% alkoholiu, palikti kelioms dienoms ekstrakcijai, o tuomet gautą esenciją dozuoti į pasirinktą gėrimą pagal poreikį.
Grynoji masė: 20 g
Pakuotės matmenys: