Gliukoamilazė

SIMBOLIS: 405130
EAN: 5908277702922

2,20 €

Pridėti į krepšelį

550,00 EUR/kg

SIMBOLIS: 405130
EAN: 5908277702922


APRAŠYMAS

Gliukoamilazė yra sacharifikuojantis fermentas, t. y. skaido krakmolą į gliukozę iš sumaltų rugių, kviečių, kukurūzų, ryžių ir pan. Fermentacijos metu mielės nepajėgia paversti krakmolo alkoholiu, jos fermentuoja tik gliukozę. Todėl fermentas yra būtinas misos paruošimui.Svarbios savybės: • Svoris 4... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Gliukoamilazė yra sacharifikuojantis fermentas, t. y. skaido krakmolą į gliukozę iš sumaltų rugių, kviečių, kukurūzų, ryžių ir pan. Fermentacijos metu mielės nepajėgia paversti krakmolo alkoholiu, jos fermentuoja tik gliukozę. Todėl fermentas yra būtinas misos paruošimui.


Svarbios savybės:

• Svoris 4 g

• Skirta 3,5 kg maltų grūdų

• Geriausi rezultatai kartu su alfa-amilaze (405120) ir Turbo X-Pure (403103)

• Tinka distiliavimui ir aludarystei


Naudojimo būdas:

Inde pašildykite vandenį iki 85–95°C, įberkite maltų pasirinktų javų grūdų santykiu: 1 kg maltų grūdų 3–4 l vandens. Gerai išmaišykite, o po 15–30 minučių įdėkite alfa-amilazės – 0,9 g 1 kg maltų grūdų – krakmolui suskystinti. Palaikykite mišinio temperatūrą 95°C 1 valandą, nuolat maišydami. Tirpalas turėtų būti pH 4,0–4,5. Po to leiskite misai atvėsti, kol pasieks 60°C, ir įdėkite gliukoamilazės – 1,1 g 1 kg maltų grūdų – tolesniam krakmolo skaidymui į paprastuosius cukrus. Palaikykite mišinio temperatūrą 1,5 valandos. Sacharifikacijos lygis turėtų būti apie 15°Blg. Tirpalą atvėsinkite iki 30°C. Tuomet įdėkite paketėlį distiliavimo mielių, pvz., Turbo WHISKEY (403160), ir taip paruoštą misą fermentuokite 3–7 dienas, vadovaudamiesi ant mielių pakuotės pateiktomis instrukcijomis. Jei susidaro daug putų, rekomenduojame pridėti Odpieniacz (405140) - pagal ant pakuotės pateiktas instrukcijas.

Sudėtis: gliukoamilazė


Grynoji masė: 4 g



Masė
4.0 g

Rodzaj
birus

Gliukoamilazė

Gliukoamilazė ['sacharifikuojantis fermentas', ' fermentas gliukoamilazė', ' skystinantis fermentas', ' distiliavimo fermentas', ' alkoholio priedai']
mėgstamiausi

2,20 €

550,00 EUR/kg

Pridėti į krepšelį