Bakterijų kultūros mėsos brandinimui, 2 g

SIMBOLIS: 410017
EAN: 5904816000955

2,45 €

Pridėti į krepšelį

1225,00 EUR/kg

SIMBOLIS: 410017
EAN: 5904816000955


APRAŠYMAS

Brandinta mėsa ranka pasiekiama - jau nuo šiandien galite džiaugtis namuose paruošta brandinta mėsa. Bakterijų kultūros leis Jums paruošti, tarp jų, nugarinę, išpjovą, kumpį ar sprandinę.Brandinta mėsa jau per 10 dienų - idealiai parinktos bakterijų kultūros leidžia greitai ir, svarbiausia, saugiai ... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

  • Brandinta mėsa ranka pasiekiama - jau nuo šiandien galite džiaugtis namuose paruošta brandinta mėsa. Bakterijų kultūros leis Jums paruošti, tarp jų, nugarinę, išpjovą, kumpį ar sprandinę.
  • Brandinta mėsa jau per 10 dienų - idealiai parinktos bakterijų kultūros leidžia greitai ir, svarbiausia, saugiai brandinti mėsą namų sąlygomis!
  • Papildomas saugumas - naudodami mūsų bakterijų kultūras brandintai mėsai, galite būti tikri, kad Jūsų naminiai gaminiai yra apsaugoti nuo kenksmingų mikroorganizmų dauginimosi.
  • Būdingas skonis ir aromatas - produktas ne tik pagreitina mėsos brandinimą, bet ir suteikia jai išskirtinį, nepakartojamą kvapą bei skonio savybes, kurios sužavės visus Jūsų artimuosius.
  • 10 kg mėsai - fiolė bakterijų kultūrų, skirtų brandintai mėsai, leis Jums paruošti net apie 7 kg mėgstamų, gatavų brandintų gaminių!


Idealiai parinktos bakterijų kultūros leidžia greitai ir saugiai brandinti mėsą gabalais, pvz.: nugarinę, išpjovą, kumpį ar sprandinę. Bakterijų kultūros: paspartina brandinimą, apsaugo nuo kenksmingų mikroorganizmų dauginimosi, suteikia brandintai mėsai būdingą skonį ir aromatą. Vienos fiolės pakanka 10 kg mėsos. 


Brandintos nugarinės receptas:

Ingredientai: 1 kg nugarinės (2 gabaliukai po 0,5 kg), 2 g kalio salietros (1/3 arbatinio šaukštelio), 75 g nejoduotos druskos (3,5 valg. šaukšto), 0,2 g bakterijų kultūrų (1/10 fiolės), 1 arbatinis šaukštelis cukraus, 1 L vandens. 


Norėdami paruošti sūrymą, į 1 L vandens įdėkite kalio salietros, druskos ir cukraus. 100 ml sūrymo ištirpinkite bakterijų kultūras ir supilkite į sūrymą. Apie 50 ml sūrymo su bakterijų kultūromis panaudokite mėsos injekcijai. Tuomet mėsą laikykite sūryme 36 valandas kambario temperatūroje, kad suaktyvintumėte pridėtas bakterijas. Po to mėsą nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir toliau apdžiovinkite 48 valandas šaldytuve (+7 °C). Penktą proceso dieną visiškai sausą mėsą rūkykite iki 35°C temperatūroje 4 valandas, kol spalva taps šviesiai oranžinė. Rūkimui naudokite vaismedžių drožles (vyšnios arba slyvos). Po rūkymo laikykite mėsą iki 22°C temperatūroje 2 paras. Tuomet, siekiant geriausio rezultato, nugarinę vakuumuokite ir laikykite šaldytuve mažiausiai 4 dienas. Vietoje vakuumavimo nugarinę taip pat galima laikyti +7°C temperatūroje ir apie 80 % drėgmėje, pvz.: inde su lašėjimo grotelėmis ir oro pritekėjimu. Brandinta nugarinė paruošta per 10 dienų (0,5 kg gabaliukai) arba per 20 dienų (1 kg gabalas). Norėdami dar ryškesnio skonio, pailginkite brandinimo procesą. 


Sudėtis: Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus, Lactobacillus sakei, Pediococcus pentosaceus.


Laikyti temperatūroje: ≤ -17°C

Galiojimo terminas atsižvelgia į galimybę produktą transportuoti iki 7 dienų esant žemesnei nei 30°C temperatūrai.

Ilgis
10 cm

Plotis
0.5 cm

Aukštis
10 cm

Masė
2.0 g

Masa
2.0 G

Wydajność
10 kg mėsai

Przeznaczenie
skirta brandintiems gaminiams: nugarinei, išpjovai, sprandinei, kumpiui

Czas procesu
paruošta vos per 10 dienų

Bakterijų kultūros mėsos brandinimui, 2 g

Bakterijų kultūros mėsos brandinimui, 2 g ['brandinta nugarinė', ' mėsos brandinimui', ' brandinta išpjova', ' bakterijos mėsos brandinimui', 'starterinės kultūros-mėsos brandinimui']
mėgstamiausi

2,45 €

1225,00 EUR/kg

Pridėti į krepšelį