Bakterijų kultūros brandinamoms dešroms, 2 g

SIMBOLIS: 410016
EAN: 5904816000979

2,45 €

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

1225,00 EUR/kg

SIMBOLIS: 410016
EAN: 5904816000979


APRAŠYMAS

Brandinti mėsos gaminiai – ranka pasiekiami - nuo šiandien galite džiaugtis savo namuose paruoštomis brandintomis dešromis. Bakterijų kultūros leis paruošti, be kita ko, čoriso, saliamį, palcówka.Brandinta dešra jau per 10–14 dienų - idealiai parinktos bakterijų kultūros leidžia greitai ir, svarbiau... daugiau >

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

  • Brandinti mėsos gaminiai – ranka pasiekiami - nuo šiandien galite džiaugtis savo namuose paruoštomis brandintomis dešromis. Bakterijų kultūros leis paruošti, be kita ko, čoriso, saliamį, palcówka.
  • Brandinta dešra jau per 10–14 dienų - idealiai parinktos bakterijų kultūros leidžia greitai ir, svarbiausia, saugiai brandinti mėsos gaminius ir dešras namų sąlygomis!
  • Papildomas saugumas - naudojant mūsų bakterijų kultūras brandinamoms dešroms galite būti tikri, kad jūsų naminiai gaminiai yra apsaugoti nuo kenksmingų bakterijų vystymosi.
  • Būdingas skonis ir aromatas - produktas ne tik paspartina mėsos brandinimą, bet ir suteikia joms ypatingą ir nepakartojamą kvapą bei skonines savybes, kurios sužavės visus jūsų artimuosius.
  • 10 kg mėsai - fiolė bakterijų kultūrų, skirtų brandinamoms dešroms, leis paruošti apie 7 kg mėgstamų paruoštų brandintų gaminių! 


Idealiai parinktos bakterijų kultūros, leidžiančios greitai ir saugiai brandinti namines dešras, pvz., čoriso arba saliamį. Bakterijų kultūros taip pat apsaugo ruošiamus gaminius nuo kenksmingų bakterijų vystymosi ir suteikia jiems būdingą brandintų dešrų skonį bei aromatą. Vienos fiolės pakanka 10 kg mėsos. 

Receptas 5 kg čoriso tipo dešros.

Ingredientai: 2 kg mentės, 2 kg kumpio, 0,5 kg jautienos, 0,5 kg riebaus šoninės, 200 ml šalto vandens, 75 g nejoduotos druskos (3,5 šaukšto), 15 g malto aštraus paprikos miltelių (5 arbatiniai šaukšteliai), 10 g malto juodojo pipiro (3,5 arbatinio šaukštelio), 7,5 g raudonosios paprikos miltelių (2,5 arbatinio šaukštelio), 7,5 g saldžios rūkytos raudonosios paprikos miltelių (2,5 arbatinio šaukštelio), 6 g cukraus (1 kaupuotas arbatinis šaukštelis), 5 g malto baltojo pipiro (1,5 arbatinio šaukštelio), 5 g granuliuoto česnako (1,5 arbatinio šaukštelio), 2 g raudonėlio (2 arbatiniai šaukšteliai), 200 ml sauso raudonojo vyno, kiaulinių žarnų, 1 g bakterijų kultūrų (0,5 fiolės).


Gaminimas: Mentę ir kumpį sumalkite stambiais 10–12 mm skylutėmis arba šarpaku. Šoninę sumalkite 2 mm skylutėmis. Jautieną sumalkite dukart 2 mm skylutėmis ir išminkykite su 200 ml šalto vandens, kol susidarys baltas tirštas mišinys. Visą mėsą sumaišykite, įdėkite prieskonius ir gerai išminkykite, įpildami 200 ml vyno. Masę padėkite 2 val. į šaldytuvą. Tuomet pusę fiolės turinio įberkite į 10 ml šalto vandens, gerai išmaišykite, įdėkite į mėsą ir gerai išminkykite. Naudodami dešrų kimštuvą gana tvirtai sukimškite žarnas farsu. Dešras palikite apdžiūti apie 2 dienas iki 22 °C temperatūroje, geriausia pakabinus, pvz., ant mėsinių gaminių stovo. Tai leis suaktyvinti pridėtas bakterijas. Apdžiovinę perkelkite dešras į rūkyklą

ir rūkykite 30–35 °C temperatūroje 3 valandas. Rūkimui naudokite vaismedžių skiedras (vyšnios arba slyvos). Tuomet dešras palikite ant kabyklos iki 22 °C temperatūroje dar 2 dienoms. Po to, siekiant geriausio rezultato, dešras suvakuumuokite ir laikykite šaldytuve (+7 °C) mažiausiai 6 dienas. Vietoje vakuumavimo dešras galima laikyti +7 °C temperatūroje ir apie 85% drėgmėje inde su lašėjimo grotelėmis, užtikrinant oro patekimą. Visas dešrų paruošimo procesas užtruks 10 dienų. Norėdami dar ryškesnio skonio, galite pailginti brandinimo laiką. 


Sudėtis: Staphylococcus carnosus, Staphylococcus xylosus, Lactobacillus curvatus, Lactobacillus sakei


Laikyti temperatūroje : ≤ -17°C

Tinkamumo vartoti laikotarpis atsižvelgia į produkto transportavimo galimybę iki 7 dienų esant žemesnei nei 30°C temperatūrai.

Ilgis
10 cm

Plotis
0.5 cm

Aukštis
10 cm

Masė
2.0 g

Masa
2.0 G

Wydajność
10 kg mėsai

Przeznaczenie
skirta brandintai dešrai: čorizui ir saliamiui

Czas procesu
paruošta vos per 10 dienų

Bakterijų kultūros brandinamoms dešroms, 2 g

Bakterijų kultūros brandinamoms dešroms, 2 g ['starterinės kultūros dešroms', ' bakterinės kultūros dešroms', ' chorizo', ' salami', ' bakterijos ilgai brandinamoms dešroms']
mėgstamiausi

2,45 €

PRODUKTAS NEPRIEINAMAS

 

 

Įveskite savo el. pašto adresą, kad praneštume, kai produktas vėl bus prieinamas.

Ačiū, jūsų el. pašto adresas buvo išsaugotas.