Svajojate apie naminių gardžių mėsos gaminių gamybą? Mėgstamą ploną virtą, rūkytą, keptą ant grotelių, džiovintą ar brandintą dešrą pasigaminsite be jokių sunkumų! Natūralios kiaulių žarnos tinka vartoti, todėl pasirinkę jas galėsite jose paruošti mėgstamus mėsos gaminius be nereikalingų konservantų ar cheminių priedų.
Žarnos yra hermetiškai supakuotos, naudojant vienintelę konservuojančią medžiagą - druską!.
Natūralios kiaulių žarnos puikiai tiks bet kokio tipo plonoms dešroms ir subproduktams, tokiems kaip: kadaginė, paprastoji, balta, dešra „Śląska”, „Grilli” iš Suomijos, „Bratwurst” iš Vokietijos, „Boudin blanc” ir „Saucisse Montbeliard” iš Prancūzijos ir pan.
Pakuotėje yra 15 m žarnų (atkarpomis). Vidutiniškai 1 kg mėsos faršo reikia apie 1,6 m žarnos (priklauso nuo kalibracijos ir gaminamos dešros tipo, t. y. mėsos gabalėlių stambumo, faršo konsistencijos). Žarnų ilgį reikia matuoti jas iš anksto pamirkius vandenyje. Tai vienintelis objektyvus matavimo būdas. Patikimiausio rezultato negausite tiesiog ištempę žarnas ir pridėję jas prie matuoklės.
Naudojimo būdas:
Prieš naudojimą žarnas reikia mirkyti apie 3 h vandenyje, kurio temperatūra apie 30°C, o tada jų vidų praplauti drungnu vandeniu.
Laikymas:
Iki atidarymo - galima laikyti aplinkos temperatūroje, sausoje, neapšviestoje saulės vietoje. Labiausiai rekomenduojama laikyti šaldytuve – tai prailgina jų tinkamumo vartoti laiką.
Po atidarymo - rekomenduojama laikymo temperatūra 4 - 14°C. Atidarius geriausia produktą laikyti sūdytą šaldytuve. Nenaudotas žarnas galite be vargo užšaldyti ir panaudoti kitą kartą. Atitirpinus produkto pakartotinai neužšaldyti!
Sudėtis: kiaulių žarnos, druska
Dėmesio!
Žiemos ir vasaros sezonais esant ekstremalioms temperatūroms produktas prieinamas tik pasirinkus pristatymo su atsiėmimu vietoje parinktį.