Natūralios kiaulienos žarnos, 28/30 mm skersmens, kalibruotos. Su jomis dirbsite žaibiškai ir lengvai! Užteks 55–60 kg mėsos.
Svajojate namuose gaminti skanius mėsos gaminius? Mėgstamos plonos virtos, rūkytos, keptos ant grotelių, džiovintos ar brandintos dešros paruošimas jums nebekels jokių sunkumų. Natūralios kiaulienos žarnos yra valgomos, todėl pasirinkę jas galėsite jose paruošti mėgstamus mėsos gaminius be nereikalingų konservantų ir cheminių priedų.
Žarnos hermetiškai supakuotos, vienintelė naudojama konservavimo medžiaga – druska.
Natūralios kiaulienos žarnos puikiai tinka visų rūšių plonoms dešroms ir subproduktų gaminiams, tokioms kaip: kadagių dešra, paprastoji, baltoji, kiełbasa „Śląska”, „Grilli” iš Suomijos, „Bratwurst” iš Vokietijos, „Boudin blanc” ir „Saucisse Montbeliard” iš Prancūzijos ir pan.
Pakuotėje – 90 m žarnų (atkarpomis). Vidutiniškai 1 kg mėsos įdarui reikia apie 1,6 m žarnos (priklausomai nuo kalibravimo ir gaminamos dešros tipo, t. y. mėsos gabalėlių stambumo, įdaro konsistencijos). Žarnų ilgį reikia matuoti jas prieš tai pamirkius vandenyje. Tai vienintelis objektyvus matavimo būdas. Patikimiausias rezultatas negaunamas tempiant žarnas ir pridėjus jas prie matuoklės.
Kas svarbiausia, žarnas dar greičiau prikimšite įdaru naudodami specialias dešrų kimšykles.
Išbandykite ir mūsų dešrų gamybos skaičiuoklę.
Dėmesio! Laikyti temperatūroje ≤12 °C.