Džiovintos žarnos – novatoriškas, 100 % natūralus produktas. Apvalkalai pagaminti iš kelių aukščiausios kokybės kiaulių žarnų sluoksnių. Būtinai išbandykite mūsų naujieną. Džiovintos žarnos – idealus pasirinkimas! Su jomis paruošite namines dešras ir mėsos gaminius, pvz.: Žyviecko dešrą, Krakovišką dešrą ir kt.
Susipažinkite su mūsų naujiena! Idealus produktas namų mėsos gamybai. Natūralios džiovintos kiaulių žarnos dešroms ir mėsos gaminiams, 100 mm skersmens. Pakuotėje – 2 vnt. džiovintų žarnų, apie 50 cm ilgio.
Tai 100 % natūralios, kiauliškos kilmės produktas, pasižymintis puikiu patvarumu, vientisumu ir kalibravimu. Apvalkalai idealiai prisitaiko prie mėsos gaminių, užtikrina geresnį drėgmės pašalinimą, kas lemia greitesnį džiūvimą ir tikslesnį dūmo skverbimąsi rūkymo metu.
Dėl džiovintos formos žarnas galima laikyti kambario temperatūroje.
Naudojimo būdas: Panardinkite apvalkalus 5 min. į drungną vandenį. Tuomet pripildykite juos faršu ir toliau veikite pagal pasirinkto gaminio receptą. Kiekvienas apvalkalas vienoje pusėje užsandarintas ovaliu profiliavimu. Kitą pripildyto apvalkalo galą suriškite virvele arba naudokite mėsos gaminių užspaudiklį. Prireikus žarnos ilgį galite laisvai trumpinti. Džiovintos žarnos – natūralus produktas, tinkamos vartoti, tačiau be vargo jas nuimsite nuo gatavo gaminio.
Jei apvalkalą naudojate kaip alternatyvą plastikiniam maišeliui, analogiškai kaip aukščiau, panardinkite jį 5 min. į drungną vandenį. Tada įdėkite į šinkovarą ir užpildykite faršu. Apvalkalo galą užlenkite ir prispauskite šinkovaro spyruokle bei dangteliu. Išimant patiekalą pakanka patraukti už apvalkalo, prireikus įdarą atlaisvinti peiliu.
Nepanaudotą, sudrėkintą apvalkalą galite palikti išdžiūti ir panaudoti kitą kartą.
Sudėtis: kiaulių žarnos.