Džiovintos žarnos – tai novatoriškas, 100% natūralus produktas. Apvalkalai pagaminti iš kelių sluoksnių aukščiausios kokybės kiaulinių žarnų. Būtinai išbandykite mūsų naujienas. Džiovintos žarnos – idealus pasirinkimas! Su jomis paruošite namines dešras, mėsos gaminius - tokius kaip Žyvieco dešra, Krokuvos dešra ir kt.
Susipažinkite su mūsų naujiena! Idealus produktas namų mėsininkystei. Natūralios džiovintos kiaulinės žarnos dešroms ir mėsos gaminiams, 65 mm skersmens. Pakuotėje yra 4 vnt. džiovintų žarnų, apie 30 cm ilgio.
Tai 100% natūralus produktas, pasižymintis puikiu tvirtumu, vienodumu ir kalibracija. Apvalkalai idealiai prisitaiko prie mėsos gaminių, užtikrina geresnį drėgmės pašalinimą, kas lemia greitesnį džiūvimą ir tikslesnį dūmų įsiskverbimą rūkymo metu.
Dėl džiovintos formos šias žarnas galima laikyti kambario temperatūroje.
Naudojimas: Panardinkite apvalkalus 5 min. į drungną vandenį. Tuomet pripildykite juos farsu ir toliau gaminkite pagal pasirinktos mėsos gaminio receptą. Kiekvienas apvalkalas iš vienos pusės užsandarintas, su ovaliu profiliu. Užpildyto apvalkalo kitą galą suriškite virvele arba naudokite dešrų užspaudimo įrenginį. Prireikus žarnos ilgį galite laisvai sutrumpinti. Džiovintos žarnos – natūralus produktas, tinkamos vartoti, tačiau be vargo jas nuimsite nuo paruošto gaminio. Nepanaudotą, sudrėkintą apvalkalą galite palikti išdžiūti ir panaudoti kitą kartą.
Sudedamosios dalys: kiaulinės žarnos.