Aukštos kokybės mėsos gaminių kolageninis, gyvūninės kilmės apvalkalas – pagamintas iš galvijų odos vidinio sluoksnio. Idealiai tinka dešroms, leidžia paprastai ir greitai paruošti naminius mėsos gaminius. Apvalkalas, tinkamas sąlyčiui su maistu, pasižymi šiluminiu atsparumu, kuris leidžia apvirinti iki maks. 75°C, rūkyti 90°C ir apdoroti šaltu dūmu iki maks. 40°C. Naudodami jį paprastai ir be rūpesčių paruošite namines apvirtas ir rūkytas dešras bei mėsos gaminius, tokius kaip żywiecka, krakowska ir szynkowa. Apvalkalas taip pat tiks ilgai brandinamoms dešroms. Pakuotėje – ekriu spalvos apvalkalas, apie 4 m ilgio ir 55 mm skersmens.
Dėmesio!
Prieš pripildant apvalkalą reikia mirkyti 30 min 20 ±5°C temperatūroje 10–15 % druskos tirpale (1/2 stiklinės druskos 1 l vandens). Sandariai pripildytą apvalkalą reikia užrišti ir apdoroti pagal dešros rūšį.
Prieš vartojant mėsos gaminį apvalkalą būtina nuimti. Jis netinka vartoti.
Kolageninis apvalkalas yra gyvūninės kilmės, turi PZH atestatą.
Vienetinėje pakuotėje yra 4 bm ± 5%
Skersmuo: 55 mm