Produktas tik vokiečių ir anglų kalbomis.
Svajojate apie naminę skanių mėsos gaminių gamybą? Mėgstamų plonų virtų, rūkytų, ant grilio keptų, džiovintų ar brandintų dešrelių paruošimas nebebus jokia problema! Natūralios kiaulių žarnos tinka vartoti, todėl pasirinkę jas galite jose paruošti savo mėgstamus mėsos gaminius be baimės dėl nereikalingų konservantų ar cheminių priedų.
Žarnos hermetiškai supakuotos, naudojant vieną konservuojančią medžiagą – druską!
Natūralios kiaulių žarnos puikiai tinka visų rūšių plonoms dešroms ir subproduktų gaminiams, tokiems kaip: kadaginė, paprastoji, balta, dešra „Śląska“, „Grilli“ iš Suomijos, „Bratwurst“ iš Vokietijos, „Boudin blanc“ ir „Saucisse Montbeliard“ iš Prancūzijos ir kt.
Pakuotėje yra 15 m žarnų (atkarpomis). Vidutiniškai 1 kg mėsos faršo reikia apie 1,6 m žarnos (priklauso nuo kalibro ir gaminamos dešros tipo, t. y. mėsos gabalėlių dydžio, faršo konsistencijos). Žarnų ilgį reikia matuoti jas prieš tai pamirkius vandenyje. Tai vienintelis objektyvus matavimo būdas. Patikimiausias rezultatas negaunamas tiesiog ištempus žarnas ir pridėjus jas prie liniuotės.
Naudojimo būdas:
Prieš naudojimą žarnas reikia mirkyti apie 3 val. maždaug 30°C temperatūros vandenyje, o tuomet jų vidų praplauti drungnu vandeniu.
Laikymo sąlygos:
Prieš atidarant - galima laikyti kambario temperatūroje, sausoje, nuo saulės apsaugotoje vietoje. Labiausiai rekomenduojama laikyti šaldytuve – tai pailgina jų tinkamumo vartoti laiką.
Po atidarymo - rekomenduojama laikymo temperatūra 4 - 14°C. Geriausia po atidarymo produktą laikyti pasūdytą šaldytuve. Nenaudotą žarną taip pat galite be vargo užšaldyti ir panaudoti kitoms gamyboms. Atitirpinus produkto pakartotinai nešaldyti!
Sudėtis: kiaulių žarnos, konservuojanti medžiaga: druska
Dėmesio!
Žiemos ir vasaros sezonais esant ekstremalioms temperatūroms produktas prieinamas tik pasirinkus pristatymą su asmeniniu atsiėmimu.