Kaimiškai dešrai - Prieskonių ir žolelių mišinys – tai kruopščiai parinkta kompozicija, suteikianti tradicinį kaimiškos dešros skonį ir aromatą.
Svajojate apie aromatingą, švelnią ir išskirtinio skonio naminę dešrą? Norite nusikelti į laikus, kai patiekalai nebuvo kupini chemijos ir dirbtinių priedų? Yra būdas! Su mūsų prieskonių ir žolelių mišiniu lengvai paruošite skanias, aromatingas, tradicines, burnoje tirpstančias dešras vien tik iš natūralių ingredientų! Kaimiškai dešrai – tai specialiai atsirinktų, natūralių prieskonių ir žolelių mišinys be druskos, konservantų ir skonio stipriklių. Į mišinį įeina: juodieji pipirai, saldi ir aštri paprika, muskato riešutas, česnakas ir mairūnas – rinkdamiesi mūsų produktą gaunate saugaus ir sveiko maisto garantiją! Vienos 20 g pakuotės pakanka paruošti net 5 kg dešros! Tradicinis mūsų mišinio Kaimiškai dešrai aromatas papildys naminio bigoso ar kopūstienės skonį. Nustebinkite artimuosius klasikiniu naminės kaimiškos dešros skoniu!
Naudojimo būdas:
Ingredientai 5 kg kaimiškos dešros:
Receptas:
Mėsą supjaustykite gabalais, atskirkite liesą dalį nuo riebios. Riebias dalis sumalkite per 2–4 mm sietą, o liesą – per 8–12 mm sietą arba stambiu kapojimu. Jautieną sumalkite atskirai pačiu smulkiausiu sietu ir gerai išminkykite su 100 ml šalto vandens, kad išsiskirtų baltas klijus, kuris suriš visą mėsos masę. Sujunkite sumaltas mėsas, įdėkite pekelinės druskos ir prieskonių bei žolelių mišinį. Viską gerai išminkykite su likusiu vandeniu ir padėkite į šaldytuvą parai. Išimkite mėsą maždaug valandą prieš dešrų formavimą. Naudodamiesi dešrų kimštuvu, pripildykite žarnas mėsa. Dešras pakabinkite apdžiūti kambario temperatūroje kelioms valandoms. Gerai apdžiūvusias sudėkite į rūkykloje ir rūkykite 40–60°C apie 3 val. (iki švelniai rudos spalvos). Po rūkymo dešras apvirkite apie 18–20 min, 75–80°C vandens temperatūroje.
Sudėtis: prieskoniai 54% (juodieji pipirai 30%, saldi paprika, aštri paprika 9%, muskato riešutas), granuliuotas česnakas 24%, mairūnas 22%. Produkte gali būti sezamo sėklų, salierų, garstyčių, glitimo, sieros dioksido, žemės riešutų ir sojų.
Išbandykite ir mūsų mėsos gaminių skaičiuoklę.
Grynoji masė: 20 g
Dėmesio!
Nėra druskos, cukraus, konservantų ir natrio glutamato.
Laikyti sausoje vietoje, neeksponuoti tiesioginiams UV spinduliams.
Gamybos patalpose naudojami alergenai: garstyčios, salierai, sojos, sezamas, glitimas, riešutai.
Pakuotės matmenys: