Kabanosams - Prieskonių mišinys – kruopščiai suderinta kompozicija, suteikianti naminiams kabanosams tradicinį skonį ir aromatą.
Svajojate apie aromatingus, ryškaus skonio ir nepaprasto skonio naminius kabanosus? Norite sugrįžti į laikus, kai patiekalai nebuvo pilni chemijos ir dirbtinių priedų? Yra būdas! Su mūsų prieskonių mišiniu nesunkiai paruošite skanius, kvapnius, tradicinius ir burnoje tirpstančius kabanosus tik iš natūralių ingredientų! Kabanosams – tai specialiai atrinktų natūralių prieskonių mišinys be druskos, konservantų ir skonio stipriklių. Į mišinį įeina: juodieji pipirai, kadagys, saldžioji paprika ir čili, muskato riešutas, kvapieji pipirai bei česnakas – rinkdamiesi mūsų produktą, gaunate saugų ir sveiką maistą! Vienos 30 g pakuotės pakanka net 2 kg kabanosų paruošti! Mūsų mišinio Kabanosams intensyvus aromatas leis pasigaminti sveiką užkandį. Nustebinkite artimuosius klasikiniu naminių kabanosų skoniu!
Naudojimo būdas:
Ingredientai 2 kg kabanosų:
Receptas:
Mėsą supjaustykite gabalais, atskirdami liesas dalis nuo riebių. Riebius gabalus sumalkite per 2–4 mm sietelį, o liesus – per 8–12 mm sietelį arba šarpaku. Jautieną sumalkite atskirai smulkiausiu sieteliu ir išminkykite su 100 ml šalto vandens, kad išsiskirtų baltas lipnus „kleikas“, kuris suriš visą mėsos masę. Sumaišykite sumaltą mėsą, įdėkite pekelinę druską ir prieskonių mišinį. Viską gerai išminkykite su likusiu vandeniu ir padėkite į šaldytuvą parai. Išimkite mėsą maždaug valandą prieš formuojant dešras. Naudodami kimštuvą, pripildykite žarnas mėsa. Dešras pakabinkite, kad kelioms valandoms kambario temperatūroje apdžiūtų. Gerai apdžiovintas sudėkite į rūkyklą ir rūkykite 40–50 °C apie 2–3 val. (iki švelniai rusvos spalvos). Rūkimui naudokite drožles, pvz., vyšnių. Tuomet pakepkite kabanosus (be drožlių) iki 75 °C 30 min. Kabanosus galite palaikyti šaldytuve 2–3 dienas, kad šiek tiek padžiūtų, po to vakuumuoti, tai pailgins jų laikymo laiką.
Sudėtis: prieskoniai 86,7% (juodieji pipirai 20%, kadagys, saldžioji raudonoji paprika, aitriosios paprikos 13,3%, malti muskato riešutai 10%, kvapieji pipirai), granuliuotas česnakas. Gaminys gali turėti sezamo sėklų, saliero, garstyčių, glitimo, sieros dioksido, žemės riešutų ir sojų.
Išbandykite ir mūsų mėsos gaminių kalkuliatorių.
Grynoji masė: 30 g
Dėmesio!
Nėra druskos, cukraus, konservantų ir natrio glutamato.
Laikyti sausoje vietoje, neeksponuoti tiesioginiams UV spinduliams.
Įmonėje naudojami alergenai: garstyčios, salieras, soja, sezamas, glitimas, riešutai.
Pakuotės matmenys: