Gaminate naminius vynus ir sultis? Norite profesionaliai, bet paprastai spausti sultis iš vaisių? Ieškote praktiško įrenginio, kuris leis patogiai išgauti sultis iš sode surinktų vaisių? Šis rankinis rėminis presas pateisins jūsų lūkesčius. Jį lengvai surinksite ir įvertinsite jo aukštą kokybę. Pasinaudokite šios paprastos, bet labai funkcionalios konstrukcijos galimybėmis, kuri tarnaus jums daugelį metų.
Presas skirtas spausti sultis iš be kauliukų ir susmulkintų vaisių, apdorotų naudojant fermentinį preparatą Pektoenzym, fermentuotų minkštime ar maceruotų užpile. Šie procesai atpalaiduoja vaisių struktūrą ir ji tampa minkšta, todėl sultis išspausti lengviau. Nenaudokite preso šviežiems kietiems vaisiams - obuoliams, kriaušėms ar stambiakauliams vaisiams, kurie nebuvo iš anksto apdoroti, kaip nurodyta aukščiau. Netinkamas naudojimas gali sukelti preso pažeidimą.
Presą surinkite pagal prie gaminio pridėtą grafinę instrukciją.
Tinkamai paruoštą vaisių minkštimą sudėkite į filtravimo maišą, maišo kraštus užlenkite korpuso vidun, po preso išleidimo anga pastatykite indą ir pradėkite spaudimą. Sukite stūmoklį, kol pradės tekėti skystis. Atnaujinkite spaudimą, kai skystis nustos tekėti. Kartokite veiksmą, kol vaisiai bus visiškai išspausti, tačiau stūmoklio nespauskite per jėgą. Išspaustus vaisius išimkite iš maišo ir gerai jį išskalaukite. Jei darbo metu maišo tinklo akys užsikimštų, išėmę maišą rankomis paminkykite jo turinį, įdėkite maišą atgal ir tęskite spaudimą.
Priežiūra
Varžtų su veržlėmis ir su stūmokliu sujungimo vietas prieš kiekvieną spaudimą ir po preso plovimo patepkite plonu valgomojo aliejaus sluoksniu. Dažytas dalis nušluostykite sausai.
Presą laikykite sausoje patalpoje po orui laidžia uždanga.
Prieš naudodami presą, atidžiai susipažinkite su naudojimo instrukcija ir joje pateiktomis bendrosiomis saugos taisyklėmis.
Krepšio matmenys:
Medžiagos, iš kurių pagamintas presas: