Naujiena – išskirtinis vadovas, parašytas Arturo Nowickio, gero skonio meistro ir žinomo „YouTube“ kūrėjo, kurio kulinarinės laidos jo autoriniame kanale „Praktyka u Praktyka“ sulaukia didžiulio populiarumo. Tai pirmoji mūsų rinkoje tokia išsami publikacija, skirta kumpio virimo presui ir įvairiems patiekalams, kuriuos kiekvienas gali jame pasigaminti savarankiškai.
Šis lengvai valdomas, didelių galimybių įrenginys Autoriaus rankose atskleidžia visą savo potencialą, leidžiantį nesunkiai paruošti skanius, sveikus, naminius virtus patiekalus – tiek mėsiškus, tiek be mėsos. Arturo Nowickio pristatomi ir rekomenduojami receptai pirmiausia skirti mėsos gaminių mėgėjams, tačiau yra pasiūlymų ir vegetarams bei veganams. Dėl šios knygos kiekvienas gali pradėti džiaugtis savo gamybos mėsos gaminiais, daržovių užtepėlėmis, naminiu sūriu ar net chalva… Kaip pabrėžia Autorius, kuriant skanesnius ir už „parduotuvinius“ sveikesnius patiekalus, ruoštus kumpio virimo prese, mus riboja tik vaizduotė…
Štai skaitytojus pasiekia novatoriška knyga, atverianti kumpio virimo presui kelią į visas virtuves. Autorius dalijasi asmenine, neįkainojama patirtimi ir parodo galimybes visiems, ieškantiems gero skonio. Aiškiai ir vaizdžiai atskleidžia kumpio virimo preso paslaptis. Veda per visą galimybių lobyną, kurį atveria šis kuklus ir lengvai naudojamas įrenginys. Tai idealus vadovas DIY entuziastams. Kas ieško praktiškų įkvėpimų tiek kasdieniam visos šeimos meniu, tiek vaišių ar šventiniams patiekalams, turėtų šią knygą atsiversti.
Skanus skaitinys, ypač rekomenduojamas skaityti virtuvėje, lydimas gero apetito (ir, žinoma, bent vieno kumpio virimo preso).
Daugiau nei 50 patikrintų, autorinių receptų, iš kurių keli papildomai pateikti skirtingais paruošimo variantais. Tikro gurmano entuziazmas, kuris suteikia malonų aromatą kiekvienam šios knygos puslapiui. O desertui – labai viliojanti kaina.
Vadovas apima 136 puslapius vertingų žinių ir puikių receptų.