1,43 €
1,16 €
Žemiausia kaina per pastarąsias 30 dienų: 1,16 €
1,16 EUR/vnt.
"Mano hobis: NAMINIO VYNO GAMYBA" - knyga rusų kalba
Nėra perdėta teigti, kad vynas – tauringiausias pasaulio gėrimas, tapęs neatsiejama mūsų gyvenimo būdo ir plačiąja prasme kultūros dalimi.
Vynas – kaip ir muzika, literatūra ar teatras – suteikia tas ypatingas patirtis ir emocijas, kurios įkaitina arba nuramina pojūčius, žadina vaizduotę ir skatina egzistencines refleksijas.
Vynas jungia kartas, padeda užmegzti kontaktus ir gilinti socialinius ryšius.
Dėl galimybės naudoti naujas vynmedžių veisles, pritaikytas sudėtingesnėms auginimo sąlygoms, įvairiuose regionuose – taip pat ir vėsesnio klimato – kuriami nuostabūs dideli vynuogynai bei mažesni, ne mažiau žavūs vynuogynėliai, įrengiami prie namų soduose. Kraštovaizdį taip pat puošia sodai, kuriuose, pagal amžiną metų laikų ritmą, noksta savo gausa viliojantys vaisiai – taip pat puiki žaliava vynams ir sidrams.
Šis vadovas skirtas mėgėjams vyndariams, veikiantiems labai mažais mastais. Atsižvelgiant į juos, aptariamos svarbiausios vyndarystės žaliavos, nuoseklūs vynifikacijos proceso etapai bei vyno priežiūros taisyklės jo brendimo metu.
Pasinaudokime pateiktais receptais ir kurkime įdomius, gerus gėrimus, kad galėtume džiaugtis nepaprastais pojūčiais, kuriuos suteikia savo namų rūsyje brandinto vyno, sidro ar midaus degustacija.
dr. inž. EWA KWAPISZ - biotechnologė, vadybininkė ir buvusi aukštosios mokyklos dėstytoja, besispecializuojanti fermentų ir organinių rūgščių gamyboje, viena iš technologinės linijos vyno mielėms ir maistinėms terpėms gaminti kūrėjų, vyndarystės entuziastė, turinti didžiulę patirtį enologinių procesų tobulinimo srityje.
Be perdėjimo galima teigti, kad vynas – tai tauringiausias gėrimas pasaulyje, tapęs neatsiejama mūsų gyvenimo būdo ir plačiąja prasme kultūros dalimi. Vynas – kaip ir muzika, literatūra ar teatras – suteikia tas ypatingas patirtis ir emocijas, kurios įžiebia arba nuramina pojūčius, pažadina vaizduotę ir skatina egzistencinius apmąstymus. Vynas vienija kartas, padeda užmegzti kontaktą ir gilinti socialinius ryšius.
Dėl galimybės naudoti naujas vynmedžių veisles, pritaikytas sudėtingesnėms auginimo sąlygoms, įvairiuose regionuose, įskaitant ir vėsesnio klimato, prie namų sklypuose vis dažniau įrengiami puikūs dideli, taip pat ir mažesni, tačiau ne mažiau žavūs, vynuogynai. Kraštovaizdį taip pat puošia vaismedžių sodai, kuriuose, pagal amžiną metų laikų ritmą, noksta savo gausa viliojantys vaisiai – taip pat ideali žaliava vynų ir sidrų gamybai.
Ši knyga skirta mėgėjams vyndariams, gaminantiems nedideliais kiekiais. Atsižvelgiant į jų poreikius, joje pristatomos svarbiausios vyndarystės žaliavos, vynifikacijos proceso etapai, taip pat taisyklės, kaip elgtis su vynu jo brendimo metu.
Išbandykime siūlomus receptus ir sukurkime įdomius, kokybiškus gėrimus, kad patirtume nepamirštamų įspūdžių ragaujant savo namų rūsyje brandintą vyną, sidrą ar midų.
dr. inž. EWA KWAPISZ - biotechnologė, vadybininkė ir buvusi aukštosios mokyklos dėstytoja, besispecializuojanti fermentų ir organinių rūgščių gamyboje, viena iš technologinės linijos vyno mielėms ir maistinėms terpėms gaminti kūrėjų, aistringa vyndarystės puoselėtoja, turinti didelę patirtį enologinių procesų tobulinimo srityje.