Kepate, plikote, verdate? Jei taip, tikrai žinote, kaip svarbu galutiniam rezultatui tinkamai kontroliuoti temperatūrą! Turime Jums įrangą, kuri palengvins darbą virtuvėje ruošiant skanius ir aromatingus naminius gardumynus!
Aukšta kokybė ir gamyba iš nerūdijančio plieno bei karščiui atsparaus stiklo leidžia saugiai naudoti termometrą kepant, rūkant ir verdant. Prietaisas pasižymi 0°–100°C temperatūros skale. Tikslesniam matavimui termometro smaigalyje įmontuotas temperatūros jutiklis – zondas, kuris tiksliai matuoja ruošiamo patiekalo temperatūrą. Prietaisas turi didelį, aiškiai įskaitomą ciferblatą su baltu ciferblatu. Papildomas privalumas – zondo apsauginė mova, užtikrinanti saugumą tiek naudojant, tiek laikant termometrą.
Temperatūros kontrolė gali būti vaikiškai paprasta? Žinoma! Norint tinkamai pamatuoti temperatūrą, pakanka įsmeigti termometro zondą į ruošiamą mėsą arba panardinti zondą į skystį. Šiluminis jutiklis yra 0,5–1 cm nuo smaigalio pradžios, todėl svarbu pasirūpinti, kad termometras būtų tinkamai įsmeigtas į ruošiamą patiekalą. Užtenka akimirkos, kad nuskaitytumėte gautą rezultatą.
Naudokite mūsų profesionalų kulinarinį termometrą ir mėgaukitės skaniais namų gaminiais!
Techniniai duomenys:
DĖMESIO: Termometro negalima palikti orkaitėje kepimo metu, jis skirtas tik vienkartinei temperatūros kontrolei kepant.
Atminkite, prieš naudojant termometrą būtina nuimti apsauginę movą.