Ar žinote, kaip svarbu galutiniam rezultatui yra teisingai kontroliuoti temperatūrą kepimo, rūkymo ar virimo metu? Turime Jums išskirtinę, patikrintą įrangą, kuri palengvins Jums darbą virtuvėje ruošiant skanų, naminį maistą.
Patvarus, kokybiškai pagamintas gastronominis termometras iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Idealiai tinka kontroliuoti temperatūrą kepimo, rūkymo ar virimo metu. Prietaisas pasižymi plačia temperatūros skale – nuo 0 iki 100°C. Tiksliam matavimui zondo smaigalyje įrengtas specialus temperatūros jutiklis – zondas, kuris tiksliai matuoja ruošiamos patiekalo temperatūrą. Ant ciferblato papildomai yra grafiškai pažymėta skalė, rodanti tinkamą paukštienos, kiaulienos, veršienos, ėrienos ir jautienos temperatūrą. Prietaisas turi didelį, lengvai įskaitomą baltą ciferblatą.
Ar temperatūros kontrolė gali būti vaikiškai paprasta? Tikrai taip. Norint atlikti teisingą temperatūros matavimą, pakanka įsmeigti zondą į ruošiamą mėsą. Temperatūros jutiklis yra tarp 0,5 cm ir 1 cm nuo zondo pradžios, todėl svarbu pasirūpinti, kad termometras būtų tinkamai įsmeigtas į ruošiamą patiekalą.
DĖMESIO:
Termometro negalima palikti orkaitėje kepimo metu; jis skirtas tik momentinei temperatūros kontrolei kepant.
Naudokite mūsų kulinarinį termometrą ir mėgaukitės skaniais, naminiais gaminiais!