Senelio Felikso paslaptis mėsos pekelavimui - Prieskonių ir žolelių mišinys – tai kruopščiai parinkta kompozicija, suteikianti naminiu būdu paruoštai mėsai ypatingą žolelių skonį ir aromatą.
Svajojate apie pekeluotą, aromatingą, švelnią ir nepaprasto skonio mėsą? Norite nusikelti į laikus, kai patiekalai nebuvo kupini chemijos ir dirbtinių priedų? Yra būdas! Su mūsų prieskonių ir žolelių mišiniu lengvai paruošite gardžius, aromatingus, žolelių skonio ir burnoje tirpstančius mėsos patiekalus tik iš natūralių ingredientų! Senelio Felikso paslaptis mėsos pekelavimui – tai specialiai atrinktų, natūralių prieskonių ir žolelių mišinys be druskos, konservantų ir skonio stipriklių. Mišinį sudaro: kalendra, kadagys, kvapieji pipirai, juodieji pipirai, lauro lapai, mairūnas, kalninis čiobrelis, rozmarinas ir čiobrelis - pasirinkę mūsų produktą, turite saugaus ir sveiko maisto garantiją! Vienos 35 g pakuotės pakanka pekeluoti net 10 kg mėsos! Produkto universalumas leidžia mišinį naudoti tiek ruošiant mėgstamus patiekalus iš kiaulienos, tiek iš žvėrienos, avienos ar veršienos. Po pekelavimo su šiuo mišiniu mėsa įgaus ypatingų skonio ir kvapo savybių - puikiai tiks tiek po rūkymo, tiek po kepimo ar apvirimo. Nustebinkite artimuosius įspūdingais mėsos patiekalais!
Naudojimas:
Ingredientai 5 kg mėsos:
Receptas:
Pusę pakuotės mišinio užpilkite 0,5 l vandens ir užvirinkite, tuomet atvėsinkite. Paruoškite sūrymą iš 2 l vandens, pekelavimo druskos ir cukraus. Mėsą supjaustykite vienodais gabalais (apie 0,5 - 1 kg), sudėkite į indą pekelavimui ir suleiskite sūrymo po 60 ml 1 kg. Tuomet į likusį pekelavimo sūrymą supilkite atvėsintą vandenį su žolelių ir prieskonių mišiniu, gerai išmaišykite ir užpilkite mėsą taip, kad ji būtų visiškai panardinta. Geriausia iš viršaus prispausti (pvz. prispaudėju), kad neiškiltų iš sūrymo. Pekeluokite 10 - 14 dienų šaldytuve. Pekeluotą, gerai nusausintą mėsą galite rūkyti, kepti arba apvirinti.
Sudedamosios dalys: prieskoniai 75% (kalendra, kadagys, kvapieji pipirai, juodieji pipirai, lauro lapai), žolelės 25% (mairūnas, kalninis čiobrelis, rozmarinas 5,5%, čiobrelis). Produktas gali turėti sezamo sėklų, saliero, garstyčių, glitimo, sieros dioksido, žemės riešutų ir sojos.
Išbandykite taip pat mūsų mėsos gaminių skaičiuoklę.
Grynoji masė: 35 g
Dėmesio!
Nėra druskos, cukraus, konservantų ir natrio glutamato.
Laikyti sausoje vietoje, neeksponuoti tiesioginiams UV spinduliams.
Įmonėje naudojami alergenai: garstyčios, salieras, soja, sezamas, glitimas, riešutai.
Pakuotės matmenys: