Poliamidinis apvalkalas skirtas naminių garmažerijos ir dešrinių gaminių ruošimui.
Leidžia savarankiškai pasigaminti virtus mėsos gaminius, tokius kaip salcesonas, paštetinė dešra, kumpis, metka, mielonka, mortadela, kraujinė dešra. Tinka patiekalams ruošti sous vide metodu.
Naudojimo būdas:
Prieš naudojimą mirkyti vandenyje, kurio temperatūra ne didesnė kaip 40 °C, apie 15 minučių. Mirkymo metu visas apvalkalas turi būti panardintas į vandenį. Tvirtai pripildytą apvalkalą reikia užrišti, o tuomet apdoroti taip, kaip numatyta atitinkamam mėsos gaminio tipui.
Maksimali temperatūra apvirimo procese yra 100 °C. Po terminio apdorojimo vėsinti oru, nenaudoti šoko aušinimo šaltu vandeniu.
Apvalkalus laikyti švarioje, sausoje ir gerai vėdinamoje vietoje, temperatūroje iki 25 °C.
Turi PZH sertifikatą.
Atsparumas temperatūrai: 100 °C
Vienetinėje pakuotėje yra 8 mb ± 5%
Skersmuo: 73 mm
Pagaminta ES.