Stiklinis šinkovaras – sumanus ir labai patrauklus kainos požiūriu įprasto šinkovaro variantas. Su šiuo įrenginiu paruošite tiek naminį kumpį, sveiką sumuštiniams skirtą mėsos gaminį, tiek mėsinius ir bemėsius troškinius, pietų patiekalus, užtepėles ar paštetus. Mūsų stikliniame šinkovare taip pat galite laikyti savo gaminį šaldytuve.
Jūs nusprendžiate, kokius natūralius ingredientus norite naudoti savo patiekalui – pvz., skanų mėsos gaminį, sūdytą arba nesūdytą. Ruošdami patiekalus šinkovare galite – naudodami termometrą – nuolat kontroliuoti indo viduje esančią temperatūrą, todėl gausite tobulai sultingą ir nepervirtą įdarą. Apvirinimas kaip terminio apdorojimo būdas leidžia išsaugoti daugumą maistinių medžiagų, vertingų mikroelementų, kurie įprastai prarandami verdant.
Šinkovaras – tai ir IDEALI DOVANA! Padovanokite sveikus sprendimus savo artimiesiems ir draugams!
Naudojimo būdas:
Atidžiai susipažink su instrukcijoje pateiktais nurodymais - tai leis tinkamai naudotis šinkovaru ir pilnai džiaugtis pasiektais kulinariniais rezultatais.
Į stiklinį šinkovaro indą telpa daugiausia 400–450 g įdaro. Mažiausias kiekis – apie 200 g.
Prieš pirmą naudojimą šinkovarą nuplaukite (indaplovėje arba rankomis šiltu vandeniu, tuomet kruopščiai išskalaukite) ir nusausinkite.
Saugos taisyklės:
Įrenginys skirtas naminiams apvirintiems patiekalams gaminti - naudoti ne pagal paskirtį draudžiama. Produktas neskirtas komerciniam naudojimui. Apvirinimo proceso metu laikykitės priešgaisrinės saugos taisyklių, būkite atsargūs ir liesdami karštą įrenginį dėvėkite apsaugines pirštines.
Komplektą sudaro:
Spyruoklė ir spaudimo plokštelė pagamintos iš nerūdijančio plieno.
Matmenys:
Svetainėje www.browin.pl rasite daug patikrintų receptų patiekalams iš šinkovaro, tiek mėsiškiems, tiek vegetariškiems ir veganiškiems.
Šinkovaro instrukcijoje taip pat pateikėme 2 specialius receptus – vieną mėsiniam įdarui, kitą – bemėsiam.
Taip pat pasiimkite mūsų išskirtinį vadovą „Šinkovaras - kulinarinių galimybių meistras. Receptai naminiams mėsiniams ir bemėsiams patiekalams”, autoriaus Arturo Novickio.