Stiklinis kumpio virimo indas – tai sumanus ir labai patrauklus pagal kainą įprasto kumpio virimo indo variantas. Su šiuo įrenginiu paruošite ir naminius kumpius, sveikus mėsos gaminius sumuštiniams, ir mėsinius bei bemėsius troškinius, pietų patiekalus, užtepėles ar paštetus. Mūsų stikliniame inde taip pat galite laikyti savo gaminį šaldytuve.
Jūs nusprendžiate, kokius natūralius ingredientus norite naudoti savo patiekalui - pvz., skaniam sūdytam ar nesūdytam mėsos gaminiui. Ruošdami patiekalus inde galite - naudodami termometrą - nuolat kontroliuoti indo vidaus temperatūrą, todėl gausite idealiai sultingą ir nepervirtą turinį. Apvirinimas kaip terminio apdorojimo būdas padeda išsaugoti didžiąją dalį maistinių medžiagų ir vertingų mikroelementų, kurie paprastai prarandami verdant.
Kumpio virimo indas – taip pat TOBULA DOVANA! Padovanokite sveikus sprendimus savo artimiesiems ir draugams!
Naudojimo būdas:
Atidžiai susipažinkite su instrukcijoje pateiktomis rekomendacijomis - tai leis tinkamai naudotis indu ir visiškai džiaugtis pasiektais kulinariniais rezultatais.
Į stiklinį kumpio virimo indą tilps daugiausia 400-450 g turinio. Mažiausias kiekis – apie 200 g.
Prieš pirmą naudojimą indą nuplaukite (indaplovėje arba rankomis šiltame vandenyje, tuomet gerai praskalaukite) ir nusausinkite.
Saugos taisyklės:
Įrenginys skirtas naminiams apvirinamiems patiekalams gaminti - naudojimas ne pagal paskirtį yra draudžiamas. Produktas neskirtas komerciniam naudojimui. Apvirinimo proceso metu laikykitės priešgaisrinės saugos taisyklių, būkite atsargūs ir, liečiantis su įkaitusiu įrenginiu, mūvėkite apsaugines pirštines.
Rinkinyje yra:
Spyruoklė ir prispaudimo plokštelė pagamintos iš nerūdijančio plieno.
Matmenys:
Svetainėje www.browin.pl rasite daug patikrintų receptų patiekalams iš kumpio virimo indo, tiek mėsiniams, tiek vegetariškiems ir veganiškiems.
Šio indo instrukcijoje taip pat pateikėme 2 specialius receptus - vieną mėsiniam turiniui, kitą bemėsį.
Taip pat pasiimkite mūsų išskirtinį vadovą „Kumpio virimo indas - kulinarinių galimybių meistras. Receptai naminiams mėsiniams ir bemėsiams patiekalams”, kurio autorius – Artur Nowicki.