Naujiena – išskirtinis vadovas, parašytas Arturo Nowickio, gero skonio meistro ir žinomo „YouTube“ kūrėjo, kurio kulinarinės laidos jo autoriniame kanale „Praktyka u Praktyka“ sulaukia didžiulio populiarumo. Knyga – pirmoji mūsų rinkoje tokia išsami publikacija, skirta kumpiavirei ir įvairiems patiekalams, kuriuos kiekvienas joje gali pasigaminti savarankiškai.
Knyga prieinama lenkų kalba.
Šis lengvai valdomas, didelių galimybių įrenginys Autoriaus rankose atskleidžia visą savo potencialą ir leidžia be vargo paruošti skanius, sveikus, naminius virtus patiekalus – su mėsa ir be jos. Receptai, kuriuos pristato ir rekomenduoja Arturo Nowickio, pirmiausia skirti mėsos gaminių mėgėjams, tačiau yra ir pasiūlymų vegetarų bei veganų virtuvei. Dėl šios knygos kiekvienas galės džiaugtis namų gamybos mėsos gaminiais, daržovių užtepėlėmis, naminiu sūriu ar net chalva… Kaip pabrėžia Autorius, kuriant receptūras skanesniems ir sveikesniems už „parduotuvinius“ patiekalams iš kumpiavirės, mus riboja tik vaizduotė…
Į skaitytojų rankas patenka novatoriška knyga, atverianti kumpiavirėms kelią į visas virtuves. Autorius dalijasi asmenine, neįkainojama patirtimi ir atskleidžia galimybes visiems gero skonio ieškotojams. Aiškiai ir vaizdžiai priartina kumpiavirės paslaptis. Veda per visą galimybių gausą, kurias atveria šis kuklus ir lengvai naudojamas įrenginys. Štai idealus vadovas pasidaryk pats (DIY) entuziastams. Kas ieško praktiškų įkvėpimų tiek kasdieniam visos šeimos valgiaraščiui, tiek ruošiant vaišių ar šventinius patiekalus, turėtų šią knygą atsiversti.
Skanus skaitinys, ypač rekomenduojamas skaityti virtuvėje, kartu su geru apetitu (ir, žinoma, bent vienu kumpio virimo indu ar kumpiavire).
Daugiau kaip 50 patikrintų, autorinių receptų, kurių keli papildomai pateikti skirtingais paruošimo variantais. Tikro gurmano entuziazmas, suteikiantis kiekvienam šios knygos puslapiui nuostabų aromatą. O desertui – labai patraukli kaina.
Vadove – 136 puslapiai vertingų žinių ir puikių receptų.