Klasikinė kumpio virimo indui – prieskonių ir žolelių mišinys, kruopščiai suderintas taip, kad pabrėžtų iš kumpio virimo indo gaminamų patiekalų skonį ir aromatą.
Svajojate apie aromatingus, švelnius ir ypatingo skonio gaminius iš kumpio virimo indo? Norite sugrįžti į laikus, kai patiekalai nebuvo kupini chemijos ir dirbtinių priedų? Yra būdas! Su mūsų prieskonių ir žolelių mišiniu lengvai paruošite skanius, aromatingus, tradicinius ir burnoje tirpstančius patiekalus tik iš natūralių ingredientų! Klasikinė kumpio virimo indui – tai specialiai atrinktų, natūralių prieskonių ir žolelių mišinys be druskos, konservantų ir skonio stipriklių. Mišinio sudėtyje: juodieji pipirai, kvapieji pipirai, muskato riešutas, paprika, kmynai, kalendra, garstyčios, mairūnas, čaberis, meilėžolė, česnakas ir svogūnas – rinkdamiesi mūsų produktą, turite saugaus ir sveiko maisto garantiją! Vienos 30 g pakuotės pakanka dviem 1,2 kg patiekalams iš kumpio virimo indo! Nustebinkite artimuosius tradiciniu naminio mėsos gaminio skoniu!
Naudojimo būdas:
Ingredientai 1,5 kg patiekalui iš kumpio virimo indo:
Receptas:
Iškaulintas vištienos šlauneles supjaustykite gabalėliais (apie 5 cm), sumaišykite su malta kiauliena, vandeniu, druska ir prieskonių bei žolelių mišiniu. Mėsos masę minkykite, kol ji taps lipni. Visą masę sudėkite į kumpio virimo indą (kad būtų lengva išimti paruoštą gaminį, verta papildomai naudoti natūralias džiovintas žarnas 100/50 arba specialų maišelį). Uždarytą indą įdėkite į puodą su 80–90°C vandeniu. Kai mėsos vidinė temperatūra pasieks 69–70°C, užbaikite virimą ir ištraukite indą, kad atvėstų. Tuomet padėkite jį į šaldytuvą. Kitą dieną gaminys jau paruoštas vartoti.
Sudėtis: prieskoniai 63,8% (juodieji pipirai, kvapieji pipirai, muskato riešutas, čili paprika, kmynai, kalendra, garstyčios, aštrioji paprika, saldžioji paprika), žolelės 12,8% (mairūnas, čaberis, meilėžolė), česnakas, džiovintas svogūnas.
Išbandykite taip pat mūsų mėsos gaminių skaičiuoklę.
Grynoji masė: 30 g
Dėmesio!
Sudėtyje nėra druskos, cukraus, konservantų ir natrio glutamato.
Laikyti sausoje vietoje, neeksponuoti tiesioginiams UV spinduliams.
Įmonės patalpose naudojami alergenai: garstyčios, salierai, soja, sezamas, glitimas, riešutai.
Pakuotės matmenys: