Restart mielės – tai aktyvių, aukštą alkoholio koncentraciją toleruojančių mielių S. bayanus ir specializuotos maistinės medžiagos derinys, kurio dėka galima atnaujinti fermentaciją vynuose ir misose. Mielės atnaujins sustojusią fermentaciją misose, kurių alkoholio kiekis mažesnis nei 10% – todėl produktas yra galimybė išgelbėti pernelyg saldžias (min. 10°Blg) mažo stiprumo misas. Fermentacija turėtų būti atnaujinta per 7 dienas. Tai laikas, būtinas mielėms daugintis sudėtingomis sąlygomis, be kita ko, dėl alkoholio buvimo misoje. Produktą itin paprasta naudoti - pakanka jį įberti tiesiai į misą. 22 g pakuotės pakanka 25 L misos!
Naudojimo būdas:
Mieles berkite tiesiai į misą ir palikite tolimesnei fermentacijai 25 - 30°C temperatūroje.
Sudėtis: mielės [84,1%], diamonio fosfatas [15,9%].
Grynoji masė: 22 g
Dėmesio: pakuotę sunaudokite visą vienai misai.
Pakuotės matmenys: