Rinktinių vyno mielių derinys su specialiai parinktomis maistinėmis medžiagomis, mineralinėmis druskomis ir vitaminais.
Vinistart ypač rekomenduojamas vynams iš agrastų, kriaušių, abrikosų, braškių, javų, gudobelių, obuolių, erškėtuogių, baltųjų ir juodųjų vynuogių, rabarbarų, razinų, trešnių, vyšnių, aviečių, renklodų ir vengrinių slyvų, gervuogių, juodųjų, baltųjų ir raudonųjų serbentų, mėlynių, juodųjų šeivamedžių uogų, erškėtslyvių.
Vinistart užtikrina greitą ir efektyvią fermentaciją plačiame temperatūrų intervale bei puikų vyno buketą ir skonį. Tai tinkamai suderintų sudedamųjų dalių veikimo rezultatas: specialiai atrinkto mielių štamo, mineralinių druskų, kurios yra vertingas azoto ir fosforo šaltinis vyno mielėms, ir vitaminų, kurie atlieka fermentacijos aktyvatoriaus funkciją ir teigiamai veikia vyno skonį bei aromatą.
Svarbiausios savybės:
Naudojimo būdas
Maišelio turinį ištirpinkite 100 ml misos, tuomet supilkite į fermentacijos indą ir išmaišykite.
Sudėtis:
vyno mielės Saccharomyces cerevisiae, diamonio vandenilio fosfatas, vitaminas B1 (tiamino hidrochloridas), emulsiklis: sorbitolio monostearatas.
Dėmesio:
visą pakuotę sunaudokite vienai misos partijai.
Pakuotės matmenys:
ilgis 12 cm
plotis apie 0,5 cm
aukštis 16 cm