Aromatic Bayanus Multicomplex – tai kilnių vyno mielių, priklausančių rūšims bayanus ir cerevisiae, bei tinkamai parinktų maistinių medžiagų, vitaminų ir pektolitinių enzimų mišinys, kurio dėka paprastai paruošite bet kokį aiškaus aromato vyną.
Absoliutus hitas kiekvienam vyndariui! Aromatic Bayanus Multicomplex, kaip rodo pats pavadinimas, – tai kompleksinis mišinys, skirtas paruošti pilno aromato naminius vynus iš mėgstamų vaisių.
Dėl turtingos sudėties mišinys taip pat puikiai tinka fermentacijai miazgoje.
Aromatic Bayanus Multicomplex naudoti be galo paprasta! Nebereikia svarstyti, kokios maistinės medžiagos bus geriausios jūsų vynui. Mes jas parinkome už jus. Pakanka vieno pakelio. Visi fermentacijai reikalingi komponentai yra viduje.
Mielės S. bayanus ir cerevisiae užtikrina greitą fermentaciją ir nuostabų vyno buketą. Mineralinės maistinės medžiagos yra azoto ir fosforo, būtinų mielių augimui ir tinkamai fermentacijai, šaltinis, o vitaminas B1 atlieka fermentacijos aktyvatoriaus funkciją ir palankiai veikia vyno skonį bei aromatą.
Pektoenzimas skaido vaisiuose esančius pektinus, todėl iš jų lengviau išsiskiria sultys ir palengvinamas vėlesnis skaidrėjimo procesas.
Naudodami mūsų mišinį paruošite iki 50 L vyno iš pasirinktų vaisių. Dėl mielių, atsparių didelėms alkoholio koncentracijoms, naminiame gėrime galite pasiekti net iki 18% alkoholio.
Naudojimo būdas:
Paruoškite vyno misą pagal pasirinktą receptą. Pakelio turinį pabarstykite ant 50 L 25–30°C temperatūros misos paviršiaus. Palikite pusvalandžiui, tuomet gerai išmaišykite. Fermentuokite 14–30°C temperatūroje.
Sudėtis: vyno mielės: Saccharomyces bayanus (17,5%), Saccharomyces cerevisiae, amonio fosfatas (V), pektolitinis enzimas 1,3% (sacharozė, pektinazė [maltodekstrinas, poligalakturonazė, vanduo, rūgštingumo reguliatorius: natrio citratas, citrinų rūgštis), tiamino hidrochloridas (vitaminas B1).
Dėmesio!
pakuotę sunaudokite visą vienam misos paruošimui.
Alkoholis: 18%
Skirta: 50 L
Grynoji masė: 40 g