Ieškote idealaus produkto vynų, sulčių ir vaisių misų stabilizavimui? 100 g kalio metabisulfito pakuotė bus idealus pasirinkimas!
Kalio metabisulfitas – tai priemonė, plačiai naudojama, be kita ko, vyno ir alaus pramonėje. Kalio metabisulfitas apsaugo vaisių misas ir vyno misas nuo sugedimo. Fermentacijos sustabdymas papildomai apsaugo butelius nuo sprogimo!
Naudojamas gataviems vynams, sustabdo fermentaciją, stabilizuoja gėrimų spalvą ir skaidrumą.
Naudojimas:
Priklausomai nuo naudojimo paskirties:
1) misos stabilizavimui: 1 g 10 L misos. Tinkamą porciją ištirpinkite 50-100 ml vandens, tada įpilkite į misą ir gerai išmaišykite.
2) vyno stabilizavimui / fermentacijos sustabdymui prieš vyną supilant į butelius: 1 g 10 L vyno. Tinkamą porciją ištirpinkite 50 - 100 ml vandens, tada įpilkite į vyną ir gerai išmaišykite.
Kalio metabisulfito tirpalas yra trumpaamžis, todėl jį reikia paruošti tik prieš pat naudojimą. Po skalavimo tirpalas netinka pakartotiniam naudojimui. Dėl būdingo, aštraus sieros kvapo rekomenduojama produktą naudoti tik gerai vėdinamose patalpose.
Ar žinote, kad...?
Ta pati medžiaga taip pat puikiai tinka vyno, alaus ar distiliavimo įrangai skalauti. Naudojama proporcija 10 g 2 L vandens. Tokiu paruoštu tirpalu galima skalauti balionus, fermentacinius indus, butelius, presus, statines, iš anksto nuplautus su plovikliais ir praskalautus vandeniu. Po skalavimo kalio metabisulfitu vandeniu nebeskalaukite.
Peržiūrėkite Kalio metabisulfitas 1 kg skirtas įrangai skalauti.
Sudėtis: kalio metabisulfitas E 224.
Matmenys:
Toliau pateikti matmenys taikomi pakuotei.