Jei gamini ir mėgsti naminius vynuogių ir vaisių vynus, tikriausiai, kaip ir kiti vyndariai, dažnai susiduri su per didelio rūgštingumo problema savo misose ir gėrimuose. Todėl susipažink ir pradėk naudoti Redukwas® - universalų preparatą, kuris padės tau veiksmingai sureguliuoti rūgštingumą, nereikalaujant perteklinio skiedimo. Su Redukwas® paprastai gausi geresnės kokybės vyną, turintį tinkamai subalansuotą rūgštingumą.
Pasirūpink kuo geriausiu savo gaminamo vyno skoniu ir aromatu – naudodamas Redukwas® (maistinis kalcio karbonatas) gali profesionaliai reguliuoti misų ir jau paruoštų gėrimų rūgštingumą.
Optimali vyno rūgštingumo reikšmė turėtų būti 6–10 g/L. Dažnai taikomas rūgštingumo mažinimo metodas – skiedimas vandeniu, tačiau toks veiksmas mažina vyno kokybę, ir kuo daugiau vandens pridedama, tuo didesnis aromatų ir skonio savybių praradimas.
Suteik sau ir kitiems vyno mėgėjams idealų degustacinį potyrį. 🍷 Su Redukwas® tai greita ir paprasta. Viename paketėlyje yra 15 g Redukwas®, todėl galima švelniai nurūgštinti net 20 L misos (vyno).
Naudojimo būdas:
Redukwas® ištirpink 50 ml vandenyje, įpilk į misą (vyną) ir gerai išmaišyk. Po paros misą nupilk nuo nuosėdų.
Į 10 L misos įdėjus 6–7 g Redukwas® (panašiai kaip į 20 L įpylus visą vieno paketėlio Redukwas® turinį) rūgštingumas sumažės 1 g/L.
Dėmesio: Pasirūpink, kad neviršytum rekomenduojamos dozės.