Redukwas - rūgštingumo reguliatorius

SIMBOLIS: 401830
EAN: 5904816917314

0,99 €

Pridėti į krepšelį

66,00 EUR/kg

SIMBOLIS: 401830
EAN: 5904816917314


APRAŠYMAS

Jei gamini ir mėgsti naminius vynuogių ir vaisių vynus, tikriausiai, kaip ir kiti vyndariai, dažnai susiduri su per didelio rūgštingumo problema savo misose ir gėrimuose. Todėl susipažink ir pradėk naudoti Redukwas® - universalų preparatą, kuris padės tau veiksmingai sureguliuoti rūgštingumą, nereik... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Jei gamini ir mėgsti naminius vynuogių ir vaisių vynus, tikriausiai, kaip ir kiti vyndariai, dažnai susiduri su per didelio rūgštingumo problema savo misose ir gėrimuose. Todėl susipažink ir pradėk naudoti Redukwas® - universalų preparatą, kuris padės tau veiksmingai sureguliuoti rūgštingumą, nereikalaujant perteklinio skiedimo. Su Redukwas® paprastai gausi geresnės kokybės vyną, turintį tinkamai subalansuotą rūgštingumą. 


  • Tikslus rūgštingumo mažinimas - naudodamas Redukwas® švelniai optimizuosi bendrą savo misos / vyno iš vynuogių ar kitų vaisių kokybę ir pritaikysi jo savybes pagal savo lūkesčius. 
  • Subalansuotas vaisių skonis ir aromatas - Redukwas® tai idealus būdas gauti vyną su tinkamu rūgštingumo lygiu, išlaikant norimą aromatą ir skonį. 
  • Švelnus nurūgštinimas - Redukwas® neutralizuoja vaisiuose natūraliai esančias rūgštis ir švelniai sumažina rūgštingumą daugiausia 2 g/L (pridėjus paketėlio turinį į 10 L).
  • Išeiga - viena Redukwas® pakuotė leidžia sumažinti rūgštingumą 10–20 litrų misos. 
  • Paprasta naudoti kiekvienam - Redukwas® – paprastas būdas sumažinti vyno rūgštingumą, tai įvertins ir patyrę vyndariai, ir pradedantieji mėgėjai. 

 

Pasirūpink kuo geriausiu savo gaminamo vyno skoniu ir aromatu – naudodamas Redukwas® (maistinis kalcio karbonatas) gali profesionaliai reguliuoti misų ir jau paruoštų gėrimų rūgštingumą. 

Optimali vyno rūgštingumo reikšmė turėtų būti 6–10 g/L. Dažnai taikomas rūgštingumo mažinimo metodas – skiedimas vandeniu, tačiau toks veiksmas mažina vyno kokybę, ir kuo daugiau vandens pridedama, tuo didesnis aromatų ir skonio savybių praradimas. 

 

Suteik sau ir kitiems vyno mėgėjams idealų degustacinį potyrį. 🍷 Su Redukwas® tai greita ir paprasta. Viename paketėlyje yra 15 g Redukwas®, todėl galima švelniai nurūgštinti net 20 L misos (vyno).

 

Naudojimo būdas: 

Redukwas® ištirpink 50 ml vandenyje, įpilk į misą (vyną) ir gerai išmaišyk. Po paros misą nupilk nuo nuosėdų.

Į 10 L misos įdėjus 6–7 g Redukwas® (panašiai kaip į 20 L įpylus visą vieno paketėlio Redukwas® turinį) rūgštingumas sumažės 1 g/L. 

Dėmesio: Pasirūpink, kad neviršytum rekomenduojamos dozės.

Ilgis
8 cm

Plotis
0.5 cm

Aukštis
10.8 cm

Masė
15.0 g

Redukwas - rūgštingumo reguliatorius

Redukwas - rūgštingumo reguliatorius ['kalcio karbonatas', ' rūgštingumo mažinimas', ' misos ir vyno rūgštingumo sumažinimas', ' vynui', ' naminis vynas', ' rūgštingumo sumažinimas', ' juodųjų serbentų vynas', ' vynuogių vynas', ' aviečių vynas', ' kaip pasigaminti skanų vaisių vyną', ' rūgštingumo sumažinimas vyne', ' priemonės vynui', ' rūgštingumas enologijoje', ' vynas iš rūgščių vaisių', ' subalansuotas rūgštingumas']
mėgstamiausi

0,99 €

66,00 EUR/kg

Pridėti į krepšelį