Jei gaminate ir mėgstate naminius vynuogių ar vaisių vynus, tikriausiai, kaip ir kiti vyndariai, dažnai susiduriate su pernelyg didelio rūgštingumo problema. Todėl susipažinkite ir pradėkite naudoti Redukwas® Active – novatorišką priemonę, kuri padės sureguliuoti misos rūgštingumą be būtinybės jos per daug skiedti ar dėti didelio kiekio cukraus. Su Redukwas® Active lengvai pasieksite aukštesnį vyndarystės meistriškumo lygį, gausite aukštesnės kokybės vyną.
Redukwas® Active – novatoriškas augalinės kilmės produktas, kurio dėka lengvai ir veiksmingai sumažinsite per didelį vynuogių ir vaisių misos rūgštingumą, tuo pačiu išsaugodami misos skonio, spalvos ir aromato turtingumą. Novatoriškas, autorinis nurūgštinimo metodas, naudojant Redukwas® Active remiasi aktyvuotos kokosų anglies gebėjimu surišti vaisiuose esančias rūgštis. Dėl šio metodo išvengsite pernelyg didelio misos skiedimo arba rūgštumo maskavimo pridedant cukraus.
Vyšnių, vynuogių, aviečių ar obuolių misoms, kurių pradinis rūgštingumas yra 14–17 g/L, Redukwas® Active dėkite tiesiai į misą, kad sumažintumėte rūgštingumą iki priimtinos 6–10 g/L koncentracijos. Serbentų misas, kurioms būdingas didesnis rūgščių kiekis, apie 30–32 g/L, pirmiausia praskieskite vandeniu santykiu 1:1, o tuomet nurūgštinkite pagal kitų vaisių misoms numatytą procedūrą.
Išsamios Redukwas® Activ naudojimo rekomendacijos pateiktos ant pakuotės.
Geriausius nurūgštinimo rezultatus pasieksite su skaidriomis, be cukraus priedo, nefermentuotomis misomis.
Patarimas: Šviesių misų nurūgštinimą atlikite iškart išspaudus sultis, o tamsių – iškart po maceracijos.
Viena Redukwas® Active pakuotė, panaudota 10 L misos, leis sumažinti rūgštingumą iki 8 g/L.
Sudedamosios dalys: aktyvuota anglis