Nuo šiol geriausieji tapo dar geresni! Pristatome mieles Turbo X-Pure 21,3%, 48 h, leidžiančias misoje pasiekti net 21,3 % alkoholio – naujos, patobulintos sudėties. Šios aktyvios, sausos mielės su maistinių medžiagų mišiniu užtikrina malonų kvapą, geresnį ir spartesnį išsifermentavimą! Distiliavimo pasaulyje atsirado tai, apie ką visada svajota – galingos ir itin efektyvios mielės cukraus misoms.
Naujos sudėties privalumai mielių Turbo X-Pure 21,3%, 48 h, 10 x 25 L:
Dėmesio! Siekiant geriausių rezultatų, laikykitės instrukcijos ant pakuotės.
Rekomenduojama fermentacijos temperatūra – 20-25⁰C, optimali mielių darbui ir užtikrinanti tinkamą misos išfermentavimą per nustatytą laiką.
Štai mielės Turbo X-Pure 21,3%, 48 h – viena iš žvaigždžių vertinamoje Turbo X-Pure mielių šeimoje. Tai idealiai suderintas maistinių medžiagų ir spiritinių mielių kiekis, kurio dėka galite paruošti 10 x 25 L misos su puikiomis skoninėmis ir aromatinėmis savybėmis. Gryna galia ir puiki galutinio produkto kokybė. Su Turbo X-Pure fermentacija vyksta greitai, našiai ir be nemalonaus kvapo. Dėl didelio atsparumo alkoholiui panaudotas mielių ir maistinių medžiagų mišinys fermentuoja iki 21,3 % (optimaliomis sąlygomis per 48 val.).
Turbo X-Pure mielės – pirmosios rinkoje mielės, fermentuojančios iki 21,3 % alkoholio.
Dabar Turbo X-Pure pristatomos dar veiksmingesnėje „2.0 versijoje“, kaip patobulintas dviejų didelio alkoholio tolerancijos, aktyvių spiritinių mielių štamų ir tinkamai parinktų maistinių medžiagų mišinys, padedantis jų vystymuisi.
Fermentacijos šalutinių produktų kiekio sumažinimas iki minimumo leido užtikrinti dar švaresnę fermentaciją ir palankiai paveikė aromatą, lydintį šį procesą. Nebereikės baimintis, kad misa skleis nemalonų kvapą. Nauja sudėtis taip pat suteikia dar geresnę veikimo dinamiką ir našumą, kartu didesnį viso proceso saugumą – tai mažesnė fermentacijos sustojimo tikimybė ir paprastesnis kelias greitai pasiekti pageidaujamus rezultatus cukraus misose.
Vieno 1,35 kg svorio Turbo X-Pure mielių pakelio pakanka 10 po 25 L misų. Kad mielės atskleistų visas savo galimybes, būtina veikti griežtai pagal ant pakuotės pateiktą instrukciją.
Naudojimas – receptas 25 L misai:
Pasirinkite fermentacijos variantą (žr. lentelę). Į fermentavimo indą suberkite I cukraus porciją ir įpilkite 28⁰C temperatūros vandens. Tuomet kruopščiai išmaišykite X-Pure pakuotės turinį, atsverkite 135 g mišinio ir suberkite šią porciją į fermentavimo indą su vandeniu ir cukrumi. Viską gerai išmaišykite ir palikite fermentuotis tiek dienų, kiek nurodyta lentelėje (pagal pasirinktą variantą), 20-25⁰C temperatūroje.
Variantams (II ir III), kai cukraus kiekis didesnis nei 7 kg, antrą cukraus porciją atsargiai įberkite po *24 ir *48 valandų, kai cukraus koncentracija sieks apie 10-12⁰Blg.
Patarimas: geriausia įberti apie 100 g cukraus ir palaukti, kol puta nuslūgs, tuomet suberti likusį cukrų. Tai neleis misai išsilieti.
Dėmesio: Misa putos!
| Variantas |
|
I |
II |
III |
|
|---|---|---|---|---|---|
| Alkoholis [%] |
|
17 |
19 |
21,3 |
|
| Cukrus [kg] |
Porcija |
(I) |
7 |
7* |
7* |
| (II) |
- |
1 |
2 |
||
| Vanduo [L] |
|
21 |
20 |
19 |
|
| Dienos |
|
2-4 |
4-7 |
7-12 |
|
Siekiant geriausio rezultato, rekomenduojame po fermentacijos misą skaidrinti priemone Klar Turbo Spirit.
Dėmesio:
Švelniai salstelėjęs poskonis po fermentacijos susijęs su mielių gaminamu gliceroliu.
Sudėtis:
mielės, kalio fosfatas, magnio sulfatas, kalcio karbonatas, magnio oksidas, vitaminas B1.