Ąžuolo dribsniai, stipriai skrudinti, cinamoniniai, 50 g

SIMBOLIS: 405054
EAN: 5904816008098

3,09 €

Pridėti į krepšelį

3,09 EUR/vnt.

SIMBOLIS: 405054
EAN: 5904816008098


APRAŠYMAS

Ąžuolo drožlės (cinamoninės) – tai smulkios medienos drožlės, skirtos gėrimams aromatizuoti, suteikti jiems pageidaujamas skonio ir kvapo savybes, tokias, kokios išgaunamos brandinant ąžuolo statinėse.Tinka įvairiems alkoholiniams gėrimams - ąžuolo drožlės (cinamoninės) – tai priedas vynams, traukti... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Ąžuolo drožlės (cinamoninės) – tai smulkios medienos drožlės, skirtos gėrimams aromatizuoti, suteikti jiems pageidaujamas skonio ir kvapo savybes, tokias, kokios išgaunamos brandinant ąžuolo statinėse.


  • Tinka įvairiems alkoholiniams gėrimams - ąžuolo drožlės (cinamoninės) – tai priedas vynams, trauktinėms, degtinėms ar midui. Idealiai tinka aromatizuoti konjaką, burboną, brendį.
  • Suteikia aromatą, skonį ir spalvą - naudojant drožles gėrimas įgaus ąžuolo aromatą, cinamono poskonį, taninus ir tamsiai gintarinę spalvą.
  • Alternatyva ąžuolinėms statinėms - nebrangi tradicinių statinių alternatyva, aromatai lengviau išgaunami.
  • Natūrali kilmė - drožlės gaminamos iš prancūziško ąžuolo.
  • Paprasta naudoti - pakanka įdėti drožlių fermentacijos metu arba brandinant jau pagamintą gėrimą.


Cinamoninės ąžuolo drožlės – geriausia ąžuolinių statinių naudojimo alternatyva. Naudojant drožles alkoholiniams gėrimams (vynams, trauktinėms, distiliatams) suteikiamas ir aromatas, ir spalva. Tai gerokai paprastesnis ir pigesnis gėrimų brandinimo būdas nei tradicinis brandinimas statinėse. Ąžuolo drožlės gali būti dedamos fermentacijos metu arba į jau paruoštą gėrimą.

Pridėjus cinamoninių ąžuolo drožlių, ruošiamas gėrimas labai greitai įgis juntamas ąžuolo natas, cinamono aromatą ir tamsiai gintarinę spalvą. Vynuose ir trauktinėse išliks vaisių aromatai. Šios drožlės puikiai tiks ir naminiams gėrimams, tokiems kaip konjakas, burbonas, brendis.

Mūsų parduotuvėje parduodamos cinamoninės ąžuolo drožlės alkoholiniams gėrimams aromatizuoti pagamintos iš aukščiausios kokybės prancūziško ąžuolo.


Charakteristika:

  • Žaliava: prancūziškas ąžuolas
  • Tipas: stipriai skrudintos
  • Aromatas: cinamoninis
  • Dozavimas: 4–10 g/1 L


Naudojimo būdas:

Ąžuolo drožles įdėkite į pasirinktą gėrimą po 4–10 g 1 litrui alkoholio, 3–6 savaitėms. Tikslų drožlių ir alkoholio kontakto laiką verta parinkti individualiai, remiantis degustacija. Kai gėrimo aromato intensyvumas Jums atrodys tinkamas, pašalinkite ąžuolo drožles ir mėgaukitės skoniu. Cinamonines ąžuolo drožles taip pat galite iš anksto užpilti 70 % alkoholiu, palikti kelioms dienoms ekstrakcijai, o tuomet gautą esenciją dozuoti į pasirinktą gėrimą pagal poreikį.


Grynoji masė: 50 g



Masė
50.0 g

Ąžuolo dribsniai, stipriai skrudinti, cinamoniniai, 50 g

Ąžuolo dribsniai, stipriai skrudinti, cinamoniniai, 50 g ['ąžuolo drožlės', ' stipriai skrudintos ąžuolo drožlės', ' ąžuolo dribsniai', ' cinamoniniai ąžuolo dribsniai alkoholiui', ' priedai alkoholiui', ' skonio priedai']
mėgstamiausi

3,09 €

3,09 EUR/vnt.

Pridėti į krepšelį