Amerikietiškos ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos, iš burbono statinių, 50 g

SIMBOLIS: 405066
EAN: 5904816024227

4,01 €

Pridėti į krepšelį

80,20 EUR/kg

SIMBOLIS: 405066
EAN: 5904816024227


APRAŠYMAS

Iš autentiškų burbono statinių gautos ąžuolo drožlės – išskirtinis būdas suteikti naminiams gėrimams gilų, statinei būdingą charakterį. Jų dėka per trumpą laiką išgausite intensyvų vanilės ir dūmo aromatą, kuris natūraliai formuojasi burbono brandinimui naudojamose ąžuolo statinėse.Drožlės idealiai ... daugiau >

SIUNTIMAS: artimiausią darbo dieną
sužinokite daugiau »
14 DIENŲ PREKIŲ GRĄŽINIMO LAIKOTARPIS be priežasties!
sužinokite daugiau »

Iš autentiškų burbono statinių gautos ąžuolo drožlės – išskirtinis būdas suteikti naminiams gėrimams gilų, statinei būdingą charakterį. Jų dėka per trumpą laiką išgausite intensyvų vanilės ir dūmo aromatą, kuris natūraliai formuojasi burbono brandinimui naudojamose ąžuolo statinėse.

Drožlės idealiai tinka viskiui, burbonui, brendžiui ir silpnesniems alkoholiniams gėrimams.

Natūralios ąžuolo drožlės praturtina alkoholio skonį, suteikdamos ryškias vanilės natas ir dūmo akcentą.


Savybės ir privalumai:

  • Turtingas aromatas - intensyvi vanilės, taip pat burbono ir dūmo nata.
  • Gilus skonis - gėrimams suteikia pilnumo ir harmonijos, primena klasikinį statinėse brandintą burboną ir viskį.
  • Natūrali spalva - alkoholiams suteikia šiltą, gintarinį atspalvį.
  • Autentiškumas - pagamintos iš tikrų burbono statinių, todėl garantuoja originalius skonio potyrius.
  • Lengva naudoti - drožles pakanka įdėti tiesiai į fermentacijos procesą arba į jau paruoštą gėrimą.


Aukštos kokybės ąžuolo drožlių naudojimas – geriausia ąžuolo statinių alternatyva. Naudodami drožles suteiksite gėrimams ir kilnaus aromato, ir spalvos. Tai gerokai paprastesnis ir pigesnis gėrimų brandinimo būdas nei tradicinis brandinimas statinėse. Jūsų viskis ar ąžuolinė trauktinė primins klasiką ir suteiks puikių degustacinių įspūdžių.


Charakteristikos:

Žaliava: amerikietiškas baltasis ąžuolas

Tipas: stipriai skrudintos

Dozavimas: 2–6 g/1 L


Naudojimo būdas:

Į pasirinktą gėrimą įdėkite ąžuolo drožlių po 2–6 g 1 litrui alkoholio ir laikykite 3–6 savaites. Tikslų drožlių kontakto su alkoholiu laiką verta parinkti individualiai, remiantis degustacija. Kai manysite, kad gėrimo aromato intensyvumas yra tinkamas, pašalinkite ąžuolo drožles ir mėgaukitės kilniu skoniu.

Drožles taip pat galite iš anksto užpilti 70 % alkoholiu, palikti kelioms dienoms ekstrakcijai, o tuomet gautą esenciją dozuoti į pasirinktą gėrimą pagal savo nuožiūrą.


Patarimas: Naudodami mažesnę dozę ir pailgintą maceracijos laiką, išgausite didesnę skonio ir aromato gelmę. Gėrimas pasieks gilesnes medienos struktūras, todėl skonio potyriai bus turtingesni nei gaunami per trumpesnę maceraciją.


Grynasis kiekis: 50 g



Masė
50.0 g

Amerikietiškos ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos, iš burbono statinių, 50 g

Amerikietiškos ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos, iš burbono statinių, 50 g ['ąžuolo drožlės', ' drožlės iš burbono statinių', ' drožlės iš burbono statinių', ' gėrimų aromatizavimas', ' naminiai gėrimai burbono stiliaus', ' JAV ąžuolo drožlės', ' ąžuolo drožlės burbonui', ' stipriai skrudintos ąžuolo drožlės', ' aromatizuojančios drožlės viskiui', ' aromatinės drožlės brendžiui']
mėgstamiausi

4,01 €

80,20 EUR/kg

Pridėti į krepšelį