Frukta-Żel džemams ir konfitūrams - natūralus pektinas be konservantų.Sveika sudėtis - natūralus pektinas ir konservantų bei geriklių nebuvimas garantuoja saugią sudėtį, todėl visa šeima – taip pat ir vaikai – galės mėgautis sveikais ir skaniais gaminiais!Puikus želėjimas - aukštos kokybės natūralus... daugiau >
Frukta-Żel džemams ir konfitūrams - natūralus pektinas be konservantų.
Sveika sudėtis - natūralus pektinas ir konservantų bei geriklių nebuvimas garantuoja saugią sudėtį, todėl visa šeima – taip pat ir vaikai – galės mėgautis sveikais ir skaniais gaminiais!
Puikus želėjimas - aukštos kokybės natūralus pektinas lemia, kad vaisių masė idealiai suželėja, todėl visi gaminiai lengvai tepasi ant skrebučių, pyragų ir ragelių!
Paprastas naudojimas - Frukta-Żel užtenka sumaišyti su vaisiais ir užvirinti, kad jau po akimirkos galėtumėte džiaugtis mėgstamų vaisių džemų želės konsistencija. Šis procesas dar niekada nebuvo toks greitas!
Tinka visiems cukraus tipams - su Frukta-Żel turite laisvę rinktis ne tik vaisius, bet ir cukrų: galite naudoti baltą, rudą, cukranendrių cukrų arba fruktozę – suteikdami gaminiams individualų skonį ir charakterį!
Puikiai tinka ir veganiškų drebučių paruošimui - pakanka įpilti pasirinktų sulčių, įdėti į šaldytuvą ir po kelių valandų mėgautis sveiku desertu.
Frukta-Żel – produktas be dirbtinių konservantų ir geriklių; jo sudėtis paremta natūraliu vaisių pektinu. Su juo paruošite sveikus ir skanius, saldžius, naminius gaminius visai šeimai – vaikai bus sužavėti! Viena pakuotė užtikrina idealų želėjimą net iki 1 kg bet kokių pasirinktų vaisių! Su šiuo produktu savo mėgstamus gaminius paruošite lengvai, greitai ir be vargo! Tereikia prie vaisių pridėti pakuotės turinį ir pasirinktą cukrų bei užvirinti, intensyviai maišant. Karšta konfitūra jau parengta pilstyti į stiklainius!
Frukta-Żel skirtas daugiausia mažai saldintiems džemams. Džemuose, kuriuose didelė cukraus koncentracija, pektinas gali nesuželėti arba gali susidaryti gumulėlių. Kad to išvengtumėte, rekomenduojame vaisius sumaišyti su dalimi cukraus ir Frukta-Żel, o tada įberti likusį cukrų.